Kedimin Tuhaf Halleri

Minervaa
Minervaa

699 Puan

Merhabalar,
Sakin bir kedim var, pek fazla hırçınlığı olmuyor ancak günün bazı zamanlarında içine cin kaçmış gibi sırtını dikleştirip bana doğru dörtnala koşuyor. Bir anda ayağıma ya da bacağıma zıplayıp sarılıyor. Hiç ısırmadı, bazen de hafifçe dokunup kaçıyor. Ancak ben her seferinde çok korkuyorum, hem onun için hem kendim için. Neden böyle yapıyor ve sizce böyle bir durumda nasıl tepki vermeliyim, teşekkür ederim şimdiden.

6 CEVAP

Muezzabalim
Muezzabalim

115007

Bizdede var ondan bitane normalde aşırı sakin ve uslu bir kedi ama akşam belli bir saatte deli gibi koşturup tuhaf hareketler yapıyor oynamak istiyor biraz ilgilenince sakinleşiyor sanırım dikkat çekmek için yapıyorlar 😇

Minervaa
Minervaa

699

Kolay gelsin size de :) bu durumlarda onunla oyun mu oynamalıyım? Isırmasından korktuğum için yanına pek yaklaşamıyorum, belki oyuncak atmalı bir oyun oynayabilirim.

Muezzabalim
Muezzabalim

115007

Isırması şöyle çok ısırmaz mesela benimki az bişey ağzıyla elimi tutar bırakır sevgi patlaması yaşıyor o an çok iyi anlıyorum. Asla zarar verecek ölçüde ısırmazlar tabi sizin minnoşu siz daha iyi tanırsınız.😇

Superisi814
Superisi814

125141

Bazen sahipleri ile avcılık oynuyorlar.O esnada ilgisini bir oyuncak ile dağıtın ki , sizi ısırarak oynamaya başlamasın .

Minervaa
Minervaa

699

Çok teşekkür ederim :)

Hazaldd
Hazaldd

670

Benim kedim de dokunup kaçıyor. Bu bizim Hadi Saklambaç oynayalım işaretimiz :) Kovalamaca ya da oyun istiyordur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 214 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR