Erkek Kedi Koku Bıraktı

sukriyetekin
sukriyetekin

7823 Puan

Bugün evi havalandırmak için camı açtığımda dışarıdan bir erkek kedi eve girmiş ve oda çok kötü kokuyordu. Büyük ihtimalle koku bıraktı. Bu koku nasıl çıkar? Deneyimleyip, kokuyu çıkaranlar var mı aramızda?

4 CEVAP

ozge1985
ozge1985

2531

Malesef bolca sirkeli su ile silin

aeri-l
aeri-l

112416

Bir sürü detarjan denedim onun dışında sirke karbonat vs ama asla geçmemişti koltuktaki koku internetten İzy Izypet Koku Giderici, Yüzey Temizleyici isimli ürünü aldım. Yoğun bir çam kokusu var kokuyu giderdi. Başka markalarda var daha pahalı simple marka vardı sanırım onlarında yorumları iyiydi. Fakat kedim tekrar tekrar oraya koku bırakmaya devam etti. Bu yüzden aynı ay içerisinde kısırlaştırdım şimdi koku bırakmıyor eğer tıbbi bir sıkıntısı yoksa size de kısırlaştırma tavsiye ederim.

sukriyetekin
sukriyetekin

7823

Odada üç dört yere koku bırakmış haylaz :( tespit edemediğim bir kaç yer bile olabilir. Üç kere karbonat ve beyaz sirkeyle temizledim. Ama tam anlamıyla koku gitmedi. Böyle bir durumda, idrar yapılan bölgelerin enzimatik deterjanla temizlenmesi gerekiyormuş. Elime ulaşınca bir de onunla temizleyeceğim. İnşallah tamamen çıkar.

sukriyetekin
sukriyetekin

7823

Kokuyu bırakan kedi sokaktaki bir erkek kedi. Pek sık göremiyorum. Ama görürsem kısırlaştırmak için yakalamayı deneyeceğim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 323 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR