Aynı Bahçede 2 Köpek

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502 Puan

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir pansiyonda baktırdığım sokaktan kurtarılmış 2 köpek var. Ayrı pansiyonlarda kalıyorlar biri akbaş kırması diğeri 3 bacaklı bir sokak köpeği. Şimdi bahçeli eve taşındım ve 2 tane de kedim var onlar evde kalıyorlar bahçeye çıkarmıyorum. Pansiyondaki 2 köpeği de bahçeye alacağım ama birbirlerine nasıl alıştırırım rahat ettirmek için nasıl bir ortam sağlamalıyım ikisini ayrı bölmelerde mi tutmalıyım bu sefer de bahçe küçük zaten ve tasmayla gezdirmeye alışmayabilirler o zamanda hapis gibi olacaklar bahçede nasıl yapmalıyım hiç bilemiyorum.

4 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
İki köpek pek de âlâ dost olabiliyor.Bazen oyun sırasında hirlasabiliyorlar, bazen de oyun kavgaya dönebiliyor.Daha önce köpek baktiysaniz ayrımına kolay varırsınız. Ben olsam sanırım ikisini aynı anda gozetimim altında bahçeye alırdım.Farkli alanlardan yeni evlerine birbirlerini kabul ederek geciş yapabilmeleri için.Uzun sure ayrı tutup birden yaklaştırmak da ise ciddi hassas olunmalı.
Tarkan Ozvardar köpek koleji var, YouTube da.Kopekli evde kedi alıştırma konusu vardı ancak iki köpek için videosu var mı bilemiyorum.Sizin de uygun bir süreniz olmalı, bu esnada onlarla epey vakit geçirecek kadar.Dilerim çok iyi dost olsunlar , hızlica..

Superisi814
Superisi814

125092

Ben olsaydım ben de tedirgin olurdum .Sizi anlıyorum.
Alanda biri üstünlük kurmadan ikisini aynı anda bahçeye alın diye bu nedenle önerdim.Onlarin dünyası da ilginç oluyor, bazıları engelli olanlara çok şefkatli olabiliyor mesela .Size düşkün olucakladır bu sebeple bazen ilginizi payasamiyabilirler.
Biraz köpeğin karakteri ile de ilgili bir durum, baskın karakterde olan var mı ?
Bazen de önceki tramvaladindan dolayı birbirlerine tutunabiliyirlar Gozetmenliginiz önemli rol oyniyacaktir.

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Daha önce bahçede köpek beslemedim malaesef sadece sokak köpeklerini besledim onun için tedirginim alıştırabilecek miyim diye.

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Çok teşekkürler cevaplarınız için sanırım akbaş olan biraz baskın karakterde. Engelli olan da insanlardan şiddet gördüğü için travmatik bir köpek. İşim biraz zor gibi bakalım umarım alıştırabilirim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 306 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR