Kedimin Dışkısı Cıvık

Merhaba ilk kedim olduğu için biraz fazla evham yapıyorum bu yüzden dün fark ettiğim sorunu sizlere sormak istiyorum.Kedimin tuvaletini temizlerken kakasının cıvık olduğunu ama renginin normal olduğunu fark ettim.Sebebi ne olabilir?Normalde Royal Canin Kitten kullanıyorduk ama Whiskas'a geçiş yaptık acaba o yüzden olabilir mi?Kedim daha 4 aylık ve iç-dış parazit bakımı düzenli olarak yapılıyor.Bu durum için evde ne yapabilirim?

6 CEVAP

Deniz1741
Deniz1741

10992

Bir anda diğer mamaya geçiş yaptıysanız o yüzden olmuştur. Yeni mamaya aşamalı geçilmesi lazım. Birde whiskas görmüş görebileceğiniz en kötü içeriğe sahip mamalardan biri inanın ben sokakta beslediğim kedilerime bile kullanmıyorum. Daha uygun fiyatlı bir şeyler bakıyorsanız felicia mamayı öneririm. Başka mamalar önerenler de olacaktır. Whiskas kullanmamalısınız.

Deniz1741
Deniz1741

10992

Yağsız, tuzsuz patates haşlayabilirsiniz. Yine yağsız tuzsuz tavuk göğsü haşlayıp verebilirsiniz içine haşlanmış pirinç de katabilirsiniz. Ama hepsi yağsız tuzsuz olacak. Yoğurt verebilirsiniz. Geçmiş olsun.

NorthNight
NorthNight

16576

Mama değişimi sindirim sorunlarına sebep olabilir. Ve bence whiskastan uzak durun. Rc den whiskasa geçmek çok sert bir segment farkı, buda sindirimini bozmuştur.
Uygun fiyatlı içeriği güzel bir çok alternatif var, eğer bütçenizi de yazarsanız size daha iyi mama önerleri yapılabilir.

salkimliuzum
salkimliuzum

5360

mama değişikliği
iç parazit


bu ikisinden biridir muhtemelen. whiskas iyi bir mama değil.

Mama için ayırabilecem bütçe bir kilo için 80-90 bandı zaten nereden denk geldiysem şu whiskasa aciliyet yüzünden aldım başıma gelmeyen kalmadı resmen hayvanın tüy dökümü hızlandı

Cennet29
Cennet29

124665

Fiyatı diğerlerine kıyasla hem daha uygun hem içeriğinde gerçek et olan mamalardan mystic ve obivan var

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap