Nature's Variety, Sanabelle, Nutri Feline, Fitmin, Brit Care Hakkında...

ebusvenus
ebusvenus

4752 Puan

Merhaba, bu konu ile ilgili açılan neredeyse tüm başlıkları okudum, çok araştırdım ama haaalaaa içim rahat değil ve karar veremiyorum. Brit Care ve Acana karışık kullanıp veriyorum kızıma ama Brit Care ile bi kaç yorum okudum böbrek ile ilgili bi sorundan kedisini kaybetmiş sanırım bir ya da bir kaç kişi (tabii başka sebebi de olabilir sadece mama kaynaklı olacağını sanmıyorum ama ana işte rahat etmedi içim), sanabelle içeriği nasıl anlamadım ama iyi diyen çok kişi var ama brit care daha iyi sanki içerik olarak ve bize çoook iyi geldi kakası kabızdı normale döndü. Nutri Feline, Advance ve Fitmin hakkında bi kaç şey duydum ama iyi mi değil mi emin değilim. Nature's Variety için de iyi diye yorumlar okudum ama tam bilemiyorum. İçeriği en iyi ve temiz ne önerirsiniz? :( Acana veriyorum zaten o segmentte değil de onun bi tık altı ama iyi bir mama ne olabilir?

9 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Natures variety- Sanabelle - Nutri Feline sırasıyla ilk tercihlerim arasında olurdu.
Bunların dışında beğendiğim bozita, mera da var.
Bu markalarda ben hiç şikayete rastlamadım ve içeriklerinide beğeniyorum. Bence bir tanesini seçip deneyin. İyi gelirse bu markalar arasında rotasyon yaparak ilerlersiniz.

Palyaco
Palyaco

218519

Bunların içinde natures verty daha iyi bir mama acanadan sonra et içeriği en iyi olan

komurlolis
komurlolis

113309

kediniz kısırsa içeriğinin yanında analiz değerlerine de çok dikkat etmenizi öneririm. fosfor magnezyum, kalsiyum oranları %1’in altında olursa çok iyi olur

ebusvenus
ebusvenus

4752

@teddybal merhaba, mama dışkıya çok iyi geldi rahat yapıyor ama çok fazla tüy dökülmesi ve tüyde kepeklenme yaşadık, mamadan şüphelendim bi süredir brit care kestim sadece acana ile besliyorum biraz gözlemleyeceğim eğer devam ederse acana kesip sadece brit kare vereceğim. brit care kestiğim anda dışkısı yine parça parça olmaya başladı bu arada. tüyleri ve cildi kuru ondan olabilir demişti hekimimiz bi süre daha gözlemleyip eğer dökülme ve kepek kesilmezse somon yağı takviye edeceğim belki de gerçekten sadece kuruluktandır.

ebusvenus
ebusvenus

4752

@NorthNight teşekkür ederiiim, @Palyaco benim de içime sinen bi mama ama benim kızım balıklı maalesef yemiyor kısır mamada da sadece balıklısı varmış

ebusvenus
ebusvenus

4752

@komurlolis evet kısır benim kızım onu belirtmeyi unutmuşum :)

Lils
Lils

125527

Kediniz değişime açıksa 6 ay süreyle sürekli karışık kullanın bence. Mesela 4 marka seçin acana-natures variety-brit care-nutri feline olabilir

teddybal
teddybal

123878

Merhaba, naptınız Brit Care devam ediyor musunuz? Benim de kedilerimde kabızlık oluyordu diye Brit Care'e geçtim kakaları normal yumuşama yok hiçbirinde de olmadı, o yüzden bunla devam edeyim dedim ama uzun süre kullananlarin yorumları nasıl olur bilemiyorum, dediğiniz kötü yorumlaei ben de gördüm veterinerler de bu mamayı tanımıyor napsam devam edeyim mi bundan bilemiyorum..

teddybal
teddybal

123878

7 kg daha Brit Care hassas sindirim maması aldım önceki kısır olmayan somonlu versiyondu o çok yaramıştı ama kedilerim kısırlar diye çekindiğim için bu sefer kısır olan tavşanlı versiyonu aldım umarım o da iyi gelir, ben de güncellerim yorumumu. Kedilerimize sağlık diliyorum..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 508 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR