Kedimiz Ayağının Üzerine Basamıyor

n4rko
n4rko

353 Puan

Merhablar. Yurtta baktığımız 1-2 aylık yavru kedimiz var. Normalde çok neşeli ve hareketli bir kedi. Fakat bugün çok mutsuz ve durgun olduğunu gördük. Sağ ayağına basamıyor. Ve olduğu yerde duruyor yürümek istemiyor. Sizce ne olmuş olabilir? Veterinere götürmeli miyiz?


3 CEVAP

gamzenoel
gamzenoel

1578

götürürseniz iyi olur. bazen bir yere sıkışınca ya da ayağını yaralayınca koruma amaçlı basmıyorlar üstüne. ağrı geçince bi iki güne basıyorlar. onun dışında kırık gibi bir durum da olabilir .o zaman veteriner şart. izin veriyorsa hafif hafif dokunun bacağına kırık varsa belki anlayabilirsiniz. yara var mı bakın. ayağına bir şey de batmış olabilir. ciddi bişey yoksa bence yarına kullanmaya başlar ayağını.

Sezgek
Sezgek

16786

Genelde kediler canları yandığı zaman mutsuz ve enerjisiz olurlar belliki yavrumun canı yanıyor burdan ne olduğunu söylememiz çok zor veterinere götürmeniz lazım geçmiş olsun

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Patisinde birşey görünmüyor ama pati altında yara ya da cisim batmış olabilir. Bazen kendiliğinden geçebiliyor. Gündüz geçmezse veterinere götürüp baktırın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 272 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.324 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR