Kedimin Hareketlerini Anlayamıyorum

berkdoan
berkdoan

1078 Puan

Merhabalar 3 hafta önce sahiplenmiştim yavrumu.Çok uysal tatlı bir kız ama insanlara karşı soğuk.Mesela eve yeni biri geldiğinde katiyen sevdirmiyor kendini korkup kaçıyor.Ama yalnız kalmayı sevmiyor hangi odada oturursam orada oluyor.Bu akşam bolca misafirim vardı, ev sakinleşince aldım kucağıma yarım saat sevdim mırladı sürekli bir o tarafını sevdiriyor bir bu tarafını.5 dakika sonra mama yerken yanına gittim evine kaçtı ve beni gördüğü anda hırlamaya başlayıp tısladı.Bu durumlar normal mi?

5 CEVAP

goknur
goknur

18247

● Kedilerin ruh halleri degiskendir. Benim kedim kendini sevdirmek istemediginde isirir belki sizinkiside tisliyordur.
● Hic bagirdiginiz oluyor mu ona ? Eger daha once bunu yaptiysaniz size kendini sevdirmek istemedigi icin evine kacma geregi duyuyordur. Ve siz ona daha once bagirdiysaniz sahet bunu kendince size karsi bir silah goruyordur.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

teo çok sakin sessiz bir kedidir anneme alışkın olmasına ragmen ne zaman bana gelse gider yatakodasında oturur kedim kalabalıgı hiç sevmez , eger bir derdi varsa ya bana ya da eşimin yanına gelir iki miyavlar gider gene ne zaman insanlar gider ozaman ortaya cıkar :) sizi sahiplenmiş sizden baska kimseyle iletişime gecmek istemiyor aynısı bizdede var bu iyi bişey bosverin asil olurlar :)

berkdoan
berkdoan

1078

Mesela şuanda hırlamadan 3-4 dakika sonra mırlıyoruz...

berkdoan
berkdoan

1078

Cevap için teşekkürler, bağırma ya da şiddet içeren bir durumumuz olmadı.İlk yazdığınız durum olabilir belki yapısı böyledir.

berkdoan
berkdoan

1078

Cevabınız için teşekkürler ^^

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 576 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.028 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR