İdrar Yolu Probleminden Sonra Mama Kullanımı

Ebranur
Ebranur

4172 Puan

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı bu durumu yaşayanlar yardımcı olursa sevinirim.Prochoice mama kullanıyoruz.Kedimin idrar yolu tıkanmis.Kedim çişini yapamıyordu kuma gidip gidip geliyordu hemen alıp veterinere götürdüm.Taş olduğunu söylediler sonda taktılar.
Mamadan kaynaklandığını söyledi doktor.Suan tedavi görüyor biraz daha iyi iyileşmeye başladı çok şükür.Durumu ileri olmadığı için doktor üriner mama kullanmak zorunda değilsiniz dedi.Tabiki şuan prochice mama vermiyorum advance aldım çok daha iyi olduğunu söylediler.Saglikli iyi bir mama arayisindayim.Advance ile devam etmelimiyim.Yoksa başka mamaya geçiş mi yapmalıyım.Bu mamayı kullandınız mı?Bu durumu yaşayan var mı hangi mama ile devam ettiniz.Bir daha yaşamak istemiyorum çocuğum çok zorluk çekti çünkü 😭

10 CEVAP

Zeytinbey
Zeytinbey

11790

Prochoice mu kullanınca oldu advance mi anlamadım

Ebranur
Ebranur

4172

Prochoice kullandım ve bu hale geldi . Doktor bidaha vermeyin dedi.Gecici olarak da advance aldım.

Palyaco
Palyaco

218519

Happy cat urinary tavsiye ederim boşaltım sistemi için çok iyi ileride tekrar olmaması için prochoice ve advantace bu çözüme sonuç vermez bir daha yasamamaniz için happy cat urinary ve kizilcik takviyesi şart biopet aktive urinary kapsül hergun 1 adet verin 30 gün sonra 10 gün ara verin

Ebranur
Ebranur

4172

Bu dediğiniz mamaya baktım gerçekten yorumları iyi görünüyor.Peki başka mamayla beraber verilebilir mi .Yani sürekli mi üriner mama kullanımı doğru olur .

Palyaco
Palyaco

218519

En az 5 ayda bir mama deyisimi önerilir 6 ay kadar kullanın kediniz tamamen iyileşir hem happy cat urinary hem biopet.aktive tablet urinary kullanın

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Yaşadığınız sıkıntılı dönemi çok şükür atlattık. Ancak idrarını yapamayacak kadar taş oluşmuş ve sonda takılmış kedinin tıbbi üriner mama yemesi gerekli.
Evladım 4,5 kg Virbac mamayı severek yedi. Şimdi Sanabelle üriner mamaya geçiş yaptık.
Başka bir veterinere göstermenizde fayda var.
Kedimde struvite taşları vardı. Virbac1, 2, 3 olmak üzere, taşların yoğunluğuna ve basic mi asidik mi oluşuna göre hangi mamanın doğru olacağına idrar tahlilinden sonra karar verilir. Ayrıca taş oluşumu enfeksiyona da sebep olduğundan tahlilde tesbit edilir.
Sağlık haberlerinizi bekliyoruz

NorthNight
NorthNight

16576

Sanabelle içeriğini beğendiğim bir mama uriner mamasının değerleride güzel. Tercih edebilirsiniz.
Bizde bir sorun yok ama ben önlem amaçlı Vets plus ın urınary tabletlerini kullanıyorum, içeriği güzel destekleyici oluyor onada bakın isterseniz.

Ebranur
Ebranur

4172

Merhaba yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim.Şöyle anlatayım kedimin çişini yapamadığını anladım hemen veterinere gittim aynı gün içinde fakat veteriner bana hiç güven vermedi.Ertesi sabah başka bir veterinere götürdük durumu acil dedi ve idrarını boşalttı.Küçük bir taş görünüyor dedi.Ama erken getirdiğinizi için endişe etcek bişi yok dedi.Sonda takıldı antibiyotik vs yapıldı eve geldik akşam kedim sondayi uğraşıp çıkarmış 10 dakika yalnız birakmistim sadece.Aksam olduğu için arayıp sordum yarın getirin tekrar takalım dediler.Sonra kedim çişini yapmaya başladı rahat bir şekilde doktora söyledim ve. Sonda tekrar gerek yok dedi antibiyotik vs yapıldı şuan hala tedavisi sürüyor her gün gidiyoruz.
Mama konusuna gelince de Virbac alinmalı dedi çok pahalı gerçekten karsilayamam dedim ama gerçekten gerekli ise alacagim tabiki dedim.Suan durumu iyiye gidiyor size illede alın diyemem haklısınız dedi gerçekten uçmuş durumda.Elinizdeki advanceyi şimdilik kullanın dedi.

Ebranur
Ebranur

4172

Baya uzun yazdım ama iyice anlatayım dedim.Peki sanabelle nasıl çok fazla iyi yorum okudum.
Sanırım onu alacağım.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Sanabelle üriner maması güzel ayrıca hekiminize danışıp haftada 1 kızılcık takviyesi de verebilirsiniz kedinize. İdrar yolu sağlığına ve başka bir çok faydası daha var. Ayrıca evde haşladığınız tuzsuz baharatsız hayvansalları suyuyla beraber sık sık verin sadece kuru mamaya bağlı kalmayın kuru mamalar malesef böyle sorunlar yapıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 345 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR