Erkek Kedimi En Uygun Hangi Klinikte Kısırlaştırabilirim Yer İstanbul Avrupa

lunapamuk
lunapamuk

202 Puan

Merhabalar,


Erkek kedimi kısırlaştırmak istiyorum malum fiyatlar çok uçtuğu için 2000 TL veterinerim fiyat verdi, en uygun nerede kısırlaştırabilirim kağıthanede oturuyorum belediyeye sabahtan beri ulaşamıyorum sahipli kedileri kısırlaştırmıyor diye biliyorum ne yapmalıyım? bilgisi olan yazarsa teşekkürler.

4 CEVAP

salkimliuzum
salkimliuzum

5360

belediyede kısırlaştırmak riskli çünkü hiçbir biyokimya ve kan tahlili yapmıyorlar kısırlaştırma öncesi. 2 bin tl fazlaymış erkek kedi için, en azından kan tahlili yapıp öyle anesteziye sokacak bir kliniğe götürün derim, bin tl'ye yapanı bulursunuz. biyokimya işin içine girince kısırlaştırma daha da pahalı oluyor tabi ama en güveniliri de bu şekilde yaptırmak.

komurlolis
komurlolis

113309

fatih veteriner kliniği istanbul için en uygun fiyatı veren klinik. 2000 tl erkek için çok fazlaymış bu arada. ben maçka veteriner kliniğinde yaptırmıştım eve çok yakın olduğu için 1000 tlydi

Warriorsans
Warriorsans

133985

Fatih hayvan hastanesini öneririm fiyatları uygun ben dişi kedimi birkaç ay önce 500 tl ye kan tahlili 1 gece kalması gaz anestezi antibiyotik vs her şey dahil kısırlaştırmıştım. Tüm süreçten de çok memnun kaldım hiçbir sorun yaşamadık

Selenay1
Selenay1

11443

2000 tl kesinlikle kabul edilebilir bir fiyat değil 3 ay önce kan tahlili dahil 650ye kısırlaştırdım ve bu civardaki en iyi klinikte. Başka kliniğe de sormuştum orası da 1000 demişti tam olarak ne gibi bir hizmet sunup 2000tl istiyorlar?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 174 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR