Hills&Exclusion

Bonita_00
Bonita_00

647 Puan

Anket

Hills
(17 oy)
Exclision
(6 oy)
Toplam (23 oy)

Merhaba benim 5 aylik dişi tekir kedim var proplan kullaniyorum hep fakat degistirmek istiyorum degisiklik olsun istiyoruk. Sizce hangi markayı almalıyım. Hills ve Exclision arasında kaldım. Hangisnin içeriği iyidir?

12 CEVAP

Merhaba
Ben kedim 6 aylıkken Hills Kitten Turna Balıklı olanı vermiştim.İshal oldu ve ishalde kan olduğunu farkettik. O kadar kötü kokuyordu ki veteriner hekim gençlik hastalığı alabileceği ihtimaline karşı test yaptı. Mama değişimi yaptık ve mamadan sonra düzeldi.


-Geçici yuva olurken başka bir kediye de Hills mama kullandım. ona çok iyi geldi. Tüyleri ve kilosu güzelleşti. fakat başka bir geçici yuvalığımda yavruları ishal yaptı ve kan gördük.Tekrar mama değiştirdik.


-Yakın zamanda bir arkadaşım kedisinin ishal olduğunu ve kanlı olduğunu söyledi. Hills mamaya geçiş mi yaptın dedimde evet dedi.


Konu ile ilgili yaşadığım 4 durumu yazmak istedim. Benim gözümde %75 sıkıntılı bir mama.


Proplan, Hills, Royal Canin, Virbac denedik. Sanabella ve Acana'da aldım. Şu ana kadar denediklerimin arasında en iyi gelen kesinlikle Virbac.

komurlolis
komurlolis

113309

ikisi arasında hills, exclusion markasına bir türlü güvenemiyorum

ZemGi
ZemGi

851

Hils kesinlikle, bende Exclisiona güvenemeyenlerdenim, ayrıca her mama her kediye iyi gelmiyor, guvendıgıniz petshop var ise az bı mıktar alıp deneyerek büyük paketine geçiş yapın derim.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Sanabelle tavsiye ederim sonra exculusion en son hills. Exculusion kullanıyorum yaklaşık 2 aya yakın oldu sanırım, severek yiyorlar bir sorun yaşamadım ama tüy dökülmesine falan iyi gelmedi hatta neredeyse hiç tüy dökmeyen kedimde birkaç gündür tüy dökülmesi fark ediyorum gözlemleyeceğim henüz mamadan demek için çok erken. Geçici yuva olduğum kedilere de veriyorum bu mamadan sorun yaşamadım. Sanabelle de 400 gr deneyimledim güzeldi büyük paket almayı düşünüyorum ileride. Hills hiç denemedim

Warriorsans
Warriorsans

133985

Exculusion da ton balıklı olanda idrar yolu sorunlarına sebep olduğuna dair yorumlar var o yüzden alacaksanız ton balıklı almayın derim

Bonita_00
Bonita_00

647

Sanabella da iyi diyorlar bilen varmı?

dilanbulent
dilanbulent

17235

Kesinlikle Hills bana göre.

komurlolis
komurlolis

113309

hills-sanabelle arasında da sanabelle daha iyi içerik olarak

Bonita_00
Bonita_00

647

Exclusion siparis verdim, yorumlarda icerik bakımından kaliteli ve kedi uzerinde etkisi guzel diyorlar insallah öyle olur

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

HİLLS KULLANABILİRSİNİZ ŞUAN BENDE HİLLS KULLANIYORUM SEVEREK TÜKETİYORLAR TÜY DÖKÜMÜ AZ VE SEVEREK YİYORLAR.
PROPLANDAN MEMNUNSANIZ DEĞİŞTİRMEYİN.

Sirius22
Sirius22

698

Hills kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadık

Bonita_00
Bonita_00

647

Hep proplan kullanıyordum da kiro aldı baha 5 aylıkdan fazla duruyor muhtemelen mamanin icerigindeki tahıllar, unlar vs onlardan olabilir diye dusunuyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 518 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR