Yavru Kedi Kuru Mama

Zehramira
Zehramira

4501 Puan

Herkese merhaba
Ben şuan kedime royal canın kitten kullanıyorum ve 2 gündür bu sitede geziniyorum ve hakkında iyi şeyler duymadım. Dün petshopa gittim birsürü mamadan 100 gr. Alıp kedimin önüne hepsini koydum fakat hepsini koklayıp geri çekildi :( mamaların içinde orijen acana sanabelle N&D advance hills vardı. Bugün arkadaşıma gittim durumu anlattım ve bana brit care önerdi kendi kedisine onu kullanıyormuş ve içeriğine bakınca güzel çıktı bu arada brit care coco ve sunny i ikisini karıştırıp veriyormuş bana ikisindende biraz verip bundanda dene belki sever dedi ve umutsuzce eve gelip verdim inanırmısınız öyle bir yediki :) ama int. Bakınca yavru kediler brit care crazy yemesi lazımmış ben şimdi bu mamayı sipariş vericem ama hem brit care crazy hemde brit care coco sipariş vericem malum daha I'm crazyı denemedi cocoyu denedi eğer crazyi sevmezse ikisini karıştırıpta veriyim dedim şimdi benim korktuğum bildiğim kadarıyla coco yu 8 aydan sonra vermem lazımmış ama benim kedim 4 aylık. Dişleri baya büyüdü ve sertleşti çok güzel yiyor bunda bir sorun yok başka türlü sorunlar çıkarmı diye korkuyorum sizce bişey çıkarmı?

5 CEVAP

Zehramira
Zehramira

4501

Arkadaşlar bunu arkadaşım söylememi istiyor napsın?

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Yavru kedilerin yetişkin maması yemesi sorun yaratmaz, kedilerin yetişkin maması ile beslenmesi sorun yaratır. Çünkü yavru kedi mamaları daha protein ağırlıklı ve besleyicidir. Yetişkin maması ihtiyaçlarına yetersiz kalır. Brit Care yerine Instinct deneyin, belki yer. O Türkiye'de bulunabilecek en iyi mama. Onun haricinde Go!, Now Fresh, Naturea, Applaws da deneyin. RC bağımlılık yaptığından diğer mamaları beğendirmek zor oluyor.

Zehramira
Zehramira

4501

İnstinct'in testerini nasıl isteyebiliriz biliyormusunuz? Bende var fakat arkadaşım yurt dışında yaşıyor ve o mamayı gönderene kadar mahfolur.

Zeynepmila
Zeynepmila

586

Bencede brit care muthis crazysinide sever merak etmeyin

Zehramira
Zehramira

4501

Bilemicem artık bende herikiside var ama yurtdışına göndersem gidene kadar mamalar mahfolucak en iyisi yurtdışındaki firmalardan tester isteyecek

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 642 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR