Kedim Çiftleşmek İstiyor

selin1234
selin1234

227 Puan

Benim erkek kedim var. Bazenleri garip bir şekilde hırrlayıp miyavliyor ve elimi ısırıyor. Bırakmıyor. Bir peluş oyuncak var. Onu alıyor. Üstüne uzanıyor. Çiftleşmeye çalışıyor. Aldığımda da indiriyor bana saldırıyor. Durumum olmadığı için çiftleştirmek istemiyorum. Yavrularına bakamam. Kısırlaştırmak da istemiyorum. Yazık günah diye yani bence doğru değil. Kedim 9 aylık ne yapmalıyım? Lütfen acilllll bilgi verin.

15 CEVAP

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Bu şekilde hem kedinizi hem de kendinizi yıpratırsınız ama. Bir süre sonra evin içine bazı bölgelere çişini yaparak kokusunu bırakmaya çalışacak ki bu çok zor bi dönem. Her yere işeyebilir. Kendisi çiftleşemediği için zaten stres olacak hep. Yani ikisinden birini yaptırmalısınız yoksa daha da artarak şiddetlenecek bu tepkiler. Yazık değil günah değil ikisinden birini yaptırmazsanız yazık olacak kediye.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kediniz çiftleşmek için küçük, zaten çiftleşme bunun çözümü değil. Ne kadar çiftleşirse çiftleşsin yine isteyecektir.Kısırlaştırma konusunda ise ne yazık ne günah. Kendi düşüncenize göre doğru olmadığı bunun onlar için hem bedensel hem psikolojik birçok yararı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Lütfen şu yazıyı baştan sona okuyun https://kedilibirhayat.com/2013/11/26/neden-kedilerimizi-kisirlastirmaliyiz/

mehmetkaplan
mehmetkaplan

3357

2 seçenekten başka bir alternatifiniz görünmüyor. eş bulun. internetten bu gibi sitelerde evcil hayvanlarına eş arayanlar var çifteşsinler yada kısırlaştırın. yoksa işiniz iş.

Alpse
Alpse

795

Kısır bir dişi bulun onunla çifleşsin...
Sizin için geçici bir çözüm...

Odinbey
Odinbey

65

kedinizi kısırlaştırmak ömrünü uzatır ve daha sağlıklı mutlu bir yaşama sahip olur

Ixterene
Ixterene

13229

Kısırlaştıracaksın günah falan değil evinin her yerine işer sonra görürsün

cvc

onuralpaslan
onuralpaslan

1981

yaşı biraz küçük hep ister ya çifleştirmen gerekir yada kısırlaştırman farklı şehirdesindir diye kendi veterinerimi önermedim fakat iyi bir veterinere gidip yüz yüze görüşüp konu hakında daha iyi bir karar alman gerekir bir veteriner bence internet çöplüğünden daha güzel aydınlatır aklındaki soruları ona görede karar verirsin bende öyle yapacağım çünkü

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Yazık günah dediğiniz şey kısırlaştırma mı?

mihriii
mihriii

119878

çiftleşse de kızgınlığı devam edicek boşu boşuna stres olmasın hayvan kısırlaştırmanın bir çok yararı var onun sağlığı için

Renklipati
Renklipati

140143

4 yıl önceki konu

mihriii
mihriii

119878

lmdpmspsmdp evet yaa biri yrni cevaplamıl ben de yeni soru sandım

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kisirlastirmak yazik gunah degil, kisirlastirmamak yazik gunah

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Kisirlastiracaksiniz başka çözüm yok. Yazık günah falan değil. İki gün sonra evden kaçacak hastalanarak, araba carpakcak, kedileri hamile bırakacak o zaman daha büyük günah olacak.

ruthiees
ruthiees

11391

kısırlaştırmak yazık ya da günah birşey değil gereklidir. kötü birşeyolsa ne veterinerler kısırlaştırır ne de insanlar kısırlaştırmak isterler asıl günah olan siizn yaptığınız hayvana ne eş buluyorsunuz ne de kısırlaştırıyorsunuz sonrada burada yakınıyorsunuz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4855 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR