Kedi Evde Kaç Gün Yalnız Başına Kalabilir?

abrtp
abrtp

718 Puan

5 yaşında tekir cinsi, çok uykucu, az hareketli bir kedim var. Geçtiğimiz sene 5 günlük bir tatile çıktığımda otomatik mama ve su kabı alıp, bir de ev kamerası alıp o şekilde bıraktım. Gün içinde 4 saat arayla uygulamaya girip ne yaptığına baktım, hoparlörü var kameranın, oradan seslendim, döndüğümde kendisinde veya evde bir sıkıntı yoktu. Bu bayramda da aile evine gitmem gerek. 6 gün evde olmayacağım. Bu 6 gün içinde yine böyle bir düzen kursam, bir sıkıntı çıkar mı? Çoğu kişi maması suyu tamamsa kamera varsa ve ne yaptığını izleyebiliyorsan için rahat etsin diyorlar ama yine de danışmak istedim.


Kediye bakacak kimse yok maalesef. Kapıcı da güvenilir değil daha önce kapı önünde birkaç kediyi kaçırmak için vurduğunu gördüm. Güvenemem kimseye o nedenle. Komşularım da genelde 65+. Genç olanlar da benle birlikte seyahate çıkıyorlarmış.


Öneriniz, tavsiyeniz ne olur? Kendilerini yalnız bırakan arkadaşlar, kaç gün bıraktınız ve geldiğinizde ciddi değişiklikler var mıydı kedide?

3 CEVAP

poverpuff
poverpuff

700

allaha emanet edin sıkıntı olmaz.🐈😇 herkes bu kadar önlem alamıyor bile. sakin de bir kedi ise. konuşun gidicem gelicem deyin. hayvanlar her şeyi anlıyor inanıyorum.

zey940
zey940

2670

5 gün boyunca tuvalet bakımını nasıl hallettiniz? Normalde 3 günden sonrası kumu baya kirlenir.

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Ben sadece fazladan mama ve su koyup 4-5 gün bıraktım kamera da yoktu bir sıkıntı çıkmadı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 167 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR