Kedinin Göz Çevresinde Kızarıklık

RumeysaInce
RumeysaInce

5387 Puan

Merhabalar. 3 aylık kedimin göz çevresinde hafif kızarıklık var. Kulağına doğru da devam ediyor sanki. Göz içinde herhangi bir problem yok. Burun çevresinde de kurumuş akıntı oluyor zaman zaman. Hekim bademcikleri şişmiş diye tablet verdi, kullandık. Ancak göz çevresinde kızarıklık hala duruyor. Yarın yine hekime götüreceğim fakat buraya da danışmak istedim. Görsel ekliyorum, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.


2 CEVAP

zey940
zey940

2679

Kulak çevresine doğru gitmiyor aslında. Kedinizin derisi kırmızılaşmış. O bölgede tüyler daha az olduğu için orayı ve göz çevresinin kızarıklığını görebiliyorsunuz. Benim kedimde karşılaştığım durumlar mamayı sindiremediği zaman ve ishal tedavisinde tuvaletini yapmadığı zamandı. Ortak noktanın vücudu zorlaması olduğunu düşünüyorum. Kedinizin herhangi bir hastalıktan veya bir ihtiyacını zor karşılamasından dolayı derisi böyle olmuş olabilir. Çok fazla sebebi olabileceği için gün içinde kediyi gözlemlemek ve başka belirtiler varsa onları bulmak önemli.

RumeysaInce
RumeysaInce

5387

@zey940 Alerjik olabileceğini düşünmüştüm ben ancak geçmedi. Başka belirti gözlemleyemedim ne yazık ki. Teşekkür ediyorum görüşünüz için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 186 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR