2 Aylık Kedi İçin En İyi Mama

ferhatemin
ferhatemin

226 Puan

10 gün önce 2 aylık bir kedi sahiplendim, şu an idareten exclusion ve prochoice mamaları karıştırarak veriyorum. Mamalar hakkında pek bilgim yok, bu mamaları da petshopçu tavsiyesi ile aldım. İçinde gerçek et olan kaliteli bir mama önerebilir misiniz(royale canin, proplan dışında olursa sevinirim çünkü şu an o kadar bütçem yok)

5 CEVAP

Bonita_00
Bonita_00

647

Exclusion

ryldz
ryldz

305

Proline markasının yavru kediler için olan mamasına bi bakabilirsin ben uzun bi süre kullandım severek yediler. Kediniz kısırlaştırılmışsa LaVital markasına da bakabilirsiniz. Tavsiyem yeni marka denemelerinizde az miktarda alın çünkü her kediniz damak tadı aynı olmuyor:)

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Kediler etçil hayvanlar. Sadece fare ve kuş yemek isterler. Gönül rahatlığıyla hergün haşlanmış tavuk göğsü, hindi, yağsız kıyma ve haftada bir ciğer, balık, yumurta sarısı yedirebilirsiniz. Kaliteli yaş mama da yedirebilirsiniz.
Suzionline'daki yaş mama kıyaslamalarını da okumalısınız. 11 kedim olduğundan mecburen kuru mama da yediriyorum.
Mama endüstrisinden komisyon alan veterinerler asla yaş mama ve tavuk önermezler ve kuru mamayı göklere çıkarırlar.
Kedinizin sağlığı ve ileride üzüntü yaşamamak ayrıca bütçenizi de korumak için kuru mama önermiyorum. Exclusion'u hiç önermiyorum. Bana gelen orijinal paketten 3 farklı mama çıktığından iade ettim.
Biraz daha büyüdükten sonra bol suda bütün ravuk haşlayıp suyuyla yedirebilirsiniz.
Kaliteli mamada et oranı yüksek, ham kül oranı düşük olmalı ve tatlandırıcı, gluten, tahıl, katkı maddeleri içermemeli.
Sanabelle'in numunelerini deneyebilirsiniz
Yavruyu ilkönce veterinere götürüp bir hemogram, iç dış parazitlerini yaptırın.
Güle güle büyütün

Keyfimbilir
Keyfimbilir

103888

Sanabella, bozita bakabilirsiniz. Daha 2 aylıkmış şu süreçte ne kadar içeriği ********** yerse o kadar iyi bağışıklığı için. Exclusion seviyorsa ondan da devam etmenizde sakınca yok orta kalite bir mama bence.

byzkpln
byzkpln

4731

N&D,orijen,acana, sanabella, bozita en iyi içeriğe sahip en kaliteli mamalardır. Bu mamaların kitten(yavru) serisine bakabilirsiniz. Prochoice önermiyorum içinde gerçek et yok kd oranı yüksek sağlıklı bi mama değil. Exclusionda iyidir. Yukarda önerdiklerimin dışında Britcare kitten önerebilirim içeriği iyi bir mama hipoalerjenik aynı zamanda. Kendi kedilerimin bebeklik zamanındada Hills kitten balıklı kullandık. İçeriklerini sonradan beğenmedim fazlaca karbonhidrat var yavrularda bi anda kilo yapıyor. Yukarıda önerdiklerini araştırabilirsiniz. Daha uygun fiyatlı olsun içinde gerçek et olsun isterseniz de bir süre kullandığımız Golosi kittente kullanabilirsiniz oda orta segment bir mamadır severek yiyorlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 252 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR