Kedimi Nasıl Temizlerim?

Meryoyo
Meryoyo

398 Puan

Kedimi bu gün kısırlaştırdık. Narkozun sersemliğiyle kafesindeyken çişini yaptı her yeri çiş oldu.9 10 saat falan geçti üzerinden hala kokuyor. Ameliyat olduğu için ve hala narkoz etkisi devam ettiği için dokunmaya bile korkuyorum napabilirim lütfen yardımcı olun

9 CEVAP

Ryhn12
Ryhn12

2385

Ben de kedimi kısırlaştırdigimda çok korkmuştum.Kusuyordu çok halsizdi.Erkek kediler çok çabuk iyileşiyor hiç korkmayin.Ben sizin yerinizde olsam ılık suya batirdigim bezle silerdim.Korkmazsa saç kurutma ile kurutabilirsiniz.Gecmis olsun

Meryoyo
Meryoyo

398

Ilık su bez olayını yaptım ama koku hafiflemedi bile. Sirke damlattım suya biraz o da işe yaramadı. Şuan üstümde yatıyor çişli pati umarım çabucak iyileşir de bu soruna bir çözüm bulabilirim.

martuyl
martuyl

12408

aynı şeyi yaşadım :) 2 hafta içinde hiç koku kalmadı, yalanıp pırıl pırıl yaptı kendini. dokunmayın bence koku giderek azalıyor, 2 haftaya hiçbir şey kalmıyor. bi tek benimkinin poposunda batikonun rengi kaldı, onu da kedi şampuanıyla silip temizlemek istiyorum ama emin olamıyorum :D kısırlaştırmanın ustunden 20 gun geçti.

Deniz1741
Deniz1741

10927

Siz hiç dokunmayın. O kendine gelince halleder merak etmeyin.

Sulekaya111
Sulekaya111

1352

Aynısı benim kedimin başına geldi kediler için olan kuru şampuanı sıkıp taradım karnına temas ettirmedim. 2 hafta falan idare etti kokuyu tamamen geçirmiyor ama faydasını gördüm. Dikişleri iyileştikten sonra yıkadık. Yıkamak en son tercihimdi evde koyun besliyor gibi bi koku vardı.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Birkaç kez sirkeli suyla silin ama çok sirke koymayın rahatsız etmesin. Kendine gelince zaten yalanmaya da başlar temizler kendini. 2 3 güne koku kalmaz

Palyaco
Palyaco

218519

Hpaw clean wipes temizleme havlusu

tursubebe
tursubebe

767

Ben de kedimi cuma günü kısırlaştırdım ve maalesef aynı olayı biz de yaşadık. Eve gelene kadar boxına çoktan işemiş ve tüyleri hep çiş olmuştu. Boxı duşakabinde yıkadım, kedimi de makyaj temizleme pamuğuna crystalin sıkıp temizledim tabiki dikişlerine gelmeden. Akşamına mama yesin diye yakalığı çıkardığım zaman kızım kendini bir güzel temizledi, ne koku kaldı ne tiftik tüy. Ama tabi yalanırken dikkat etmek lazım dikişini yalamasın diye. Umarım süreciniz çok kolay geçer, geçmiş olsun :)

Meryoyo
Meryoyo

398

Kedim dikişsiz ameliyat olmuştu. Yarası iyileşti bile ve kokuyu kendisi deliler gibi yalanarak halletti. Yazan herkese çok teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 260 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80971 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR