Kendini Sevdirmeyen Kedi

kernelpanic
kernelpanic

238 Puan

Merhaba yeni kedi sahiplendim. Henuz iki aylik. Sorun su ki sevilmektdn hoslanmiyor, kucaktan hic hoslanmiyor. Gece yanimda yatiyor yani benden korkma yahut guvenmeme gibi bir durum yok ama misal kafasini oksayinca hemen yarim metre uzaga gecip yatiyor. Kucakta zaten 1sn bile durmuyor. Zorlamak da istemiyorum. Bu durumu nasil asabiliriz?

14 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

beni sevvvvv beni seevvvvvv AMA "gözlerinle sev"!!! :D
bizim kediye elini uzatsan göbeği yere değer elden kaçınmak için. Vıjjttt hop kaçtı :D
Ben sinsice yaklaşmak suretiyle ön bacaklarının altından yakalayıp kucağıma alıp kafamı gömüyorum kendisine eheheh öyle kaçarsa böyle kırarım onurunu şahsen kendisinin veeykkkkk deyince bırakırım ama bak o kadar acımasız değilim. :D
Bizim kız da ilk günden beri nefret eder kucaktan veya ellenmekten. Ama kıçını devirip yanına yatar. Karakteri böyle ne yapalım. :)

MinelG
MinelG

12959

Kediniz daha yavru olduğu için oyun çağında diyebiliriz :) sürekli koşmak ısırmak peşindedir.Büyüdükçe daha çok sevdirmeye başlıyorlar ama tabii karakteride öyle olabilir.Bir de yeni sahiplenmişsiniz zamanla aşarsınız :)

alasbaydan
alasbaydan

396

İnsanlar gibi her kedinin de farklı karakteri vardır, sevilmekten hoşlanmıyor olabilir. Bir de yeni sahiplendiyseniz minimum bir kaç hafta size alışma süreci olacaktır.

kernelpanic
kernelpanic

238

uyku sersemiyken sevebiliyorum anca malesef. yavruyken alıştı alıştı yoksa zor olacak gibi.


anlamıyorum da hayvanı, bana yakın olmak istiyor. uzaktaysa gelip ayağımın dibinde duruyor devamlı. daha konforlu bir yere koysam 2sn sonra koşup geri geliyor ama dokununca basıp gidiyor. nasıl bir nazdır bu anlamadım.


daha önce pek çok hayvan besledim ama ilk kedim bu. tek diyebileceğim şahsiyet sahibi hayvanlarmış. tam olarak da evcilleşmiş değiller gibi :) ödül maması felan olayına gireceğim sanırım.

TarcinBey
TarcinBey

13649

Bazı kedilerin karakteri böyledir gözle sevilmek ister sadece. Benimki de beni çok sever hissediyorum ama ben uyurkrn gelip sevdirmeyi tercih eder kendisini. Kucagimda durmaz oksatmaz ama cevremde dolanır çoğu kedi karakterleri boyle oluyor hatta bunlarla ilgili capsler karikaturler bile yapıyorlar :D

kernelpanic
kernelpanic

238

Bugun ödül mamasi icin kucagima cikti. Yerken oksayim dedim birakip kacti gene:) yabanci kaynaklara bakiyorum, uzun ugraslar sonucu sabirla basaranlar var. biraz zaman alacak ama cozecegiz insallah.

zuhall
zuhall

10265

Yemek yerken,tembellik yapıp uyuklarken sevin. Sevdiği şeyleri yaparken okşanınca alışması daha kolay olur.

Canandisli
Canandisli

111691

hıhım ablamın arkadaşı bizde kalmaya başladı eskiden kedilerden pek hoşlanmazdı o da öyle söylüyor eskiden anlamazdım yüzlerine bakınca bir şeyler istedikleri ama şimdi anlıyorum diyor şu anda daha küçük kediniz karakterinin ortaya çıkması için birkaç ay daha beklemeniz gerek eğer hala aynıysa sevilmekten hoşlanmayan bir kedi olabilir ama şimdilik bir yavru için dedikleriniz normal geldi endişelenmeyin yalnız kalmak istemezler ama sevdirmezler kendilerini çok elini ısırıp oyun oynamak isterler siz de sevemezsiniz dolayısıyla

Mariana
Mariana

11022

benim kedimde kendini sevdirmez ve kucağı hiç sevmez kendi karakteri demekki böyle istediği zaman sizin yanınıza geliyorsa sıkıntı yok bence

Kesinlikle odul mamalari ise yariyor bir yazi okumustum kediniz birsey yapinca mesela sevdiniz kedinizi bir ses olusturun mesela kalemin tik sesi varya onu yapip hemen odul mamasi verin o sekilde anliyorlarmis ama siz direk sevip odul mamasi verirseniz anlamayabilir

Yampirik
Yampirik

5735

her kedinin karakteri farklıdır sizinki gene geceleri gelip yanınızda yatıyormuş bizimki hiç sevmiyor sevilmeyi kucakta durmayı vs.

eriersty
eriersty

704

kernelpanic şimdi kediniz sevdiriyor mu? Benimki de sevmeye kalkınca ıstırıyor :/

alizee41
alizee41

88

benim kedimde kendi çıkarları haricinde samimiyetten hoşlanmaz yaş mama ödül maması veya canı cok oyun isterse gelir yalakalık yapar biraz sevdirir. Onun haricinde sevmek isteyince hemen durumu kovalamaca oyununa çevirir yani tam bir karaktersiz. Adı Duman ama ben şerefsiz diye seviyorum :)

Hcrnrr
Hcrnrr

684

Benim kedimi aldığım da da aynı sorunu yaşadım. Hele ki kediyi evden değilde petshop tarzı yerlerden aldıysanız tamamen insana uzak oluyorlar. Size önerim oyun oynatın size iyice alışsın. Şuan çok küçük çünkü yaniniza geldiginde elinizi uzatmayın hemen bekleyin elinizi uzatip bekleyebilirsiniz kendisi gelir bir iki sürünür sonra alışır. Bir de çok üstüne gitmeyin ilgiyi biraz azaltirsanız size dönecektir :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 11133 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR