Kediniz Geceleri Nerede Uyuyor?

pamuk18pamuk
pamuk18pamuk

13496 Puan

Merhaba, kedim yaklaşık 1 yıldır benimle beraber ve şuana kadar hep geceleri kapalı balkonda yatıyor. Maması suyu tuvaleti yatağı balkonda ve gece yatarken kapıyı kapatıyorum sabah kalkınca da açıyorum. Gece ona zarar gelmesin diye bunu yapıyorum aslında gece kalkarız göremeyiz yada yatağa çıkar göremeyiz diye. Zaten balkona alıştı artık kapıyı açık bıraksam da balkondan çıkacağını sanmıyorum bir kere çıkarmıştık gece sürekli dolandı miyavladı. Sizce ne yapmam gerekiyor kapıyı kapatmamalı mıyım? Ve sizin kediniz gece nerede uyuyor?

10 CEVAP

Miniminimini
Miniminimini

2972

Benim kedim ilk gunden itibaren benimle birlikte uyuyor, baska bi yerde uyumasina gonlum razi olmaz :)

ursaminor
ursaminor

116511

Eve adımını ilk attığı geceden beri (ki kömürlük bebesiydi leş gibiydi) bizim yatağımızda ayak ucumuzda battaniyesinin üzerinde uyuyor. Bazı geceler hemen gelmez ama sabaha karşı mutlaka gelir. En sevdiği şeylerden biri sabah yatakta oyun oynamaktır.
Bu birlikte uyuma ve yatakta oyun oynama, kedi ve ailesi arasında çok büyük bir bağ olmasını sağlıyor, tavsiye ederim. Hele ki İran kedisi sizin kediniz. Ekstra bağ yapıcı ne varsa yapmanız lazım...

Canandisli
Canandisli

111691

Yavruluk doneminden beri acik bizimkiler ve en baslarda uyutmuyorlar ama alisiyorlar sokaktan bir kediye bakiyoruz 2 yasinda ayni o da oyleydi ilk baslarda geceleri uyutmuyordu ama evin duzenine alisiyorlar hele bir de ikinci kedi yoksa geceleri sizin uyumaniza alisicaktir ve sizin uyudugunuz saatlerde uyuyacaktir yani bence bir sure sabirli olup kedinizi birakin geceleri yoksa hic alisacagini sanmam bir balkon kedi icin cok kucuk ve tum gece orada duruyorsa kedinin psikolojisi bozulur yakinda bizimkiler nerede uyumak istiyorlarsa orada uyuyorlar yatakta yerde kendi yataklarinda dolab ustlerinde hatta sirt ustu yatiyorsam sirtimda geceleri gormeseniz de her zaman bastiginiz yere dikkat ederseniz sorun olmaz zaten gece cok hareket ediyorsaniz yataginizda durmaz

Uyumuyor :D

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Benim köpeğim benimle beraber yatıyor, kedim olsa da öyle olurdu muhtemelen.

cfsncktr
cfsncktr

741

Ben ne yaptıysam alıştıramadım yerine ama henüz pes etmiş değilim.
Bilgisayar koltuğumda uyuyor manyak. Gittim özene bezene bi ton para verdim yatak aldım bu hanfendi gelecek diye, üstüne dedim değişiklik olsun cama asılan yataklardan aldım dışarıyı izlesin diye, o da yetmedi duvara raf çaktım, kolayca inip çıksın diye basamaklar yaptım, polar battaniyelerle süsledim, kedi otlarıyla çekici hale getirdim falan, yok illa o bilgisayar koltuğunda yatacak. Beni de oturtmuyor orda, bir görsün, miyav da miyav. Kalkıyorum, gel yat diyorum o da yok. Diyorum hanımefendi burası benim, yok anlatamıyorum. Bak aklıma geldi yine dellendim ya, o koltuk benim arkadaş, yedirtmem onu sana! Eşşek sıpası..

KedimVar
KedimVar

119251

Benimle beraber yatıyorlar.

ibisaski
ibisaski

1145

Bende ilk zamanlar sizinle aynı korkulardan oturu balkonda uyutuyordum kışın üşümesin diye aldım içeri ve gayet kısa zamanda alıştı benim ayagimin dibinde uyur hep beraber uyumak aranızdaki sevgiyi de artiriyor tavsiye ederim :) bazen yerde yada dolabin üstünde uyuduğu zaman yokluğunu hissedip yanıma gelmesini istiyorum :)

pamuk18pamuk
pamuk18pamuk

13496

Cevaplar için teşekkürler

YasaYasa
YasaYasa

8946

Benim kedim yatağımda gelip uyuyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1785 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.032 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR