Kopegim Mama Yemiyor

Ellis
Ellis

647 Puan

Merhabalar , benim kopegim son 2-3 haftadır toplasaniz 6-7 gun maks duzgun yemistir mamasini. Ve şu son 3 gundur asla yemiyor. Enerjisi gayet iyi evin icindede disaridada kosuyor oynuyor ama mama yememekte israrci. Onceleri kuru mama yiyordu 4-5 aydir barf a gectik. Baslarda cok guzeldi istahla yiyordu. Ama son zamanlarda ne tavuk ne sakatat ne kirmizi et hicbirini yemek istemiyor. Anlayamiyorum neden yaptigini. Ama psikolojik oldugunu dusunuyorum. Evimizde bir de son 3 aydir kedimiz var. Onunla aralari cok iyi , anlasiyorlar. Ama kopegime mamasini koydugumda bir kediye bakiyor bir mamaya sonra bazen gidip kokluyor bazen hic dokunmuyor bile gidip yatiyor.
Psikolojisi cok cabuk etkilenen bir kopek yavrulugundan beri benimle travmasi olmamasina ragmen onu bir cok seye alistirmak korkusunu yenmek icin cok ugrastim bu zamana kadar.
Mesela dun sabah biraz ucundan ucundan birkac parça yedi mamasini, ama agzina aliyor eti gidiyor halida yiyor sinra gidip tekrardan aliyor tekrardan haliya gidiyor. Ben de bu esnada hayir dedim halıya gitmesine hemen agzindaki eti atti yere, neyse nazlana nazlana tabagindakileri yedi o agzindan attigini asla yemedi tabakta birakti. Yani her seyden cok etkileniyor. O yuzden suan bu mama yememe olayinin ana sebebini asla bulamiyorum. Dun balik yagi aldim multivitamin aldim. Balik yavini sıkıyorum mamasina kokluyor kokluyor yine yemiyor. Saglik sorunu oldugunu düşünmüyorum psikolojik birseyler yuzunden yemiyor benim tahminimce ama cozum yolu bulamadim.

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 274 Görüntüleme
  • 0 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR