Kızgınlığa Girdiğini Nasıl Anlarım

Sutunannesi
Sutunannesi

15873 Puan

Arkadaşlar kedim devamlı miyavlamaya başladı. Normalde kedimin hiç sesi çıkmazdı hatta bu yüzden vet sağır olabileceğini bile düşünmüştü yani Kısacası sessiz bir kedi asla miyavlamaz normalde. 2,3 gündür devamlı miyavlıyor kendi kendine tek başına bir odada yada bizim yanımız da ya da pencereden bakarak acı acı miyavlıyor. Sorularımı okuyan arkadaşlar bilir kedimin ayağı alçıda hani acaba canı mı yanıyor diye de düşündüm ama 6,5 7 aylık kedim acaba kızgınlık da olabilir mi diye düşündüm nasıl ayırt edebilirim ne olduğunu.

8 CEVAP

batuhantopcu
batuhantopcu

103324

Sırtından kuyruk sokumuna doğru elinizi değdirdiğinizde titreme gibi bir hareketle miyavlyarak çömeliyorsa nur topu gibi kızgınlığa giren bir kediniz var demektir.

kedianasi
kedianasi

3657

yürürkende acı acı miyavlıyomu

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Altı ayın üzerine çıkmış kizginliga girmiş olma ihtimali yüksek. Tabiki dişi bir kedi den bahsediyorsak. Erkek kedi için böyle bir durum yok her daim kizginlikta oluyorlar zaten :)

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Ayağından dolayı rahatsızlık duysa sağa sola kosturmaz genelde sabit kalır. Alçıda ise zaten acıma ihtimali olmaz ayağın yerle teması direkt olmadığı için

Kizginlikta oldugunu anlarsiniz bence.ayagina dokunun bir aciyorsa ondan miyavliyordur.ayagindaysa problem miyavlar zaten siz dokununca.

Sutunannesi
Sutunannesi

15873

Ayağına dokununca direk elimizi ısırıyor kaçıyor elletmiyor. Alçısının altı açıldı biraz taşıma çantasına girmediği için götüremiyoruz vete daha farklı bir çanta alacağız ilgisini çekebilecek ama bende anlayamadım :(

Sutunannesi
Sutunannesi

15873

Denedim ama öyle bir şey yapmadı. Dişi bu arada kedim

Diside kizginlik kendini belli eder yerde yatip yuvarlanir surekli miyavlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 895 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.032 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR