Saldırgan Sokak Kedisi

Meltemmx32
Meltemmx32

4224 Puan

Selam arkadaşlar binamın önünde baktığım kedilerim var son 1 aydır bir kedi geliyor ve bütün erkek kedilere saldırıyor ciddi hasar veriyor korkularından kediler gelmez oldu 2 metre ötede gördüklerinde kaçıyorlar kediyi uzaklaştırmayı denedim kovdum ama ısrarla günde 3-4 defa geliyor ne yapmalıyım

4 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Kedi hamile yada yavruları olmuş olabilir mi? Bizimde bir anne kedimiz var ve köpeklere bile saldırıyor :) koruma iç güdüsüyle böyle davranışlar sergileyebiliyorlar. Eğer erkek bir kediyse kızgınlıkta olduğu için diğer kedileri istemiyordur. Aslında en basit ve herkes için en iyi çözüm kısırlaştırmak.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Taşıma çantasına yaş mama koyun bir şekilde yakalamayı becerirseniz tüm kediler için ve onun için büyük bir iyilik olur. Erkek kediler kısırlaştırıldıktan sonra çoğunlukla kavga etmeyi bırakıyorlar. Bahçemde 4 erkek kediyi kısırlaştırdım öncesinde resmen birbirlerini kavga ederek öldürecek durumdaydılar şimdi birbirleriyle oyun oynuyorlar birbirlerini yalıyorlar. Her yerleri yara içindeydi şimdi maşallahları var.

aslihan_e
aslihan_e

130783

Kedilerde bölge hakimiyeti olduğu için bir kedi diğer kedileri uzaklaştırmaya çalışabilir. Bu normal bir durum. İçgüdüleri gereği yapıyor, kedinin suçu yok. Kısırlaştırılmazsa ya da yakalanıp başka yere bırakılmazsa yapacak bir şey yok. Kedileri başka yere falan çağırıp besleyin. Ben bazı kedilerimi kavgacı erkek kedilerden korumak için sahiplendim. İnsancıl olanlara sahip arasanız iyi olur.

Meltemmx32
Meltemmx32

4224

Kedi erkek ama kısırlaştırmak çok zor görünüyor yakalayamıyorum asla

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 210 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR