Kedim Kuru Mama Yemeyi Bıraktı

Troyeluna
Troyeluna

417 Puan

Kedimin 4 gün önce tüyleri kırpıldı o gün kendine gelince kuru mama yedi ama sonra kustu ondan sonrada daha yemedi sadece yaş mama veya pişmiş et falan yiyor onun haricinde 4 gündür asla kuru mama yemiyor ne yapmalıyım

2 CEVAP

Selamlar, kediniz kendini o şekilde koşullayacağı için et ve türevleri vermeyin. Kuru mamayla iyi bir yaş mamayı karıştırıp onu yemesini bekleyin. Yemedikçe başka şeyler vermeniz mamadan uzaklaştırır.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Kediler etçil hayvanlar. Sadece fare ve kuş yemek isterler. Bütçeniz müsaitse ve 3ten fazla kediniz yoksa o masum Cana haşlanmış tavuk, hindi, yağsız kıyma ve haftada bir ciğer, balık, yumurta sarısı yedirebilirsiniz. Kaliteli yaş mama da yedirebilirsiniz.
Suzionline'daki kuru mama hamkındaki değerli bilgilerden ve yaş mama kıyaslamalarından faydalanın lütfen.
11 kedim olduğundan mecburen kuru mama da yediriyorum.
Kedinizin sağlığı ve ileride acı çekmemek, ayrıca bütçenizi de korumak için kuru mama önermiyorum.
K
3ten fazla kedisi olanlar için; Kaliteli kuru mamada et oranı yüksek, ham kül oranı düşük olmalı ve tatlandırıcı, gluten, tahıl, katkı maddeleri içermemeli.
En kaliteli ithal mama olarak bildiğimiz kuru mamalarla beslediğim bir evladımı böbrek yetmezliğinden kaybettim. Kardeşi haftalarca tedavi gördü ve aylarca tıbbi üriner mama yedi ve tıbbi mama yemeye devam ediyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 193 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR