Yavru Kedide Parazit Oluşması Sebebi? Fotoğraf Var

Simgekumral
Simgekumral

272 Puan

Daha 3 aylık bile olmadı. İç dış parazit yapılmış bir şekilde sahiplenmiştim yeni iç dışını da Temmuz 18 de yaptıracaktım. Karma1 ve karma2 yi oldu lösemi aşısındaydı sıra. Hayvan kakasını kapatmamış bile sizce neden tüm aşıları yerinde olduğu halde böyle oldu?


7 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Yani şimdi hap verip bi 20 gün sonra tekrar vermelisiniz tavsiyem caniverm

Warriorsans
Warriorsans

133985

Parazit ilacı var olan parazitleri öldürür ama yumurtası varsa onları öldürmez o yüzden tekrar parazit oluşur. Kedim şansta da aylarca iç parazitle mücadele ettik sürekli iç paraziti oluyordu. Dış paraziti de oluyordu pireleri geçmiyordu damlalar işe yaramıyordu doğru düzgün. En son kedi pire tarağı aldım onunla pirelerinin yumurtalarını vs her şeyi iyice temizledim kedi pire yada sinek vs yutunca bunlar da iç parazit yapıyor. Şu an paraziti olduğu için iç parazit hapını 20 gün sonra tekrarlamalısınız

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Aşısı olan kedide neden Parazit olur bunu o aşıları veteriner açıklamalı.
Ayrıca şu lindocat kumu lütfen kullanmayın. Kumun ne kadar berbat olduğu çok belli.

Simgekumral
Simgekumral

272

hangi kumu önerirsiniz? evde kum olmadığı için getirden o an onu almıştım. ilk sahiplendiğimde de my cat originalin kumunu kullandım ama memnun kalmadım.parazit için de sahiplendiğim hanımla konuştum şimdi en azından başına böyle bir şey gelen olursa cevap olur.yaz için parazit aşısı 1-2 hafta önceden yapılabilirmiş.anladığım kadarıyla yazın parazit oluşturma eğilimi daha hızlı bunu bilmiyordum 18 temmuzu beklemek yerine direkt gidip yaptıracağım

Simgekumral
Simgekumral

272

sahiplendiğim hanımefendi veteriner teknikeri bu arada şimdi ona da laf etmeyin diye yazayım

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Ben bonisa kum alıyorum ama daha iyisini bulursam onu alacağım. Lindocat çok kötü bir kum. Resime baksanıza çiş kuma nasıl dağılmış.

Simgekumral
Simgekumral

272

merhaba dış paraziti yoktu hiç hep kontrol ediyorum bugün ilk defa kıl kurdu gibi parazit görünce direkt veterinere gittim. iç parazitin 1ay sonra dış parazitin 2ay sonra tekrarlanması gerektiğini söylediler .iç dış tedavisini yaptırdık.aynı zamanda ilk yapılan iç dış tedavisinin kalitesiz olduğunu da düşündüler. çünkü parazit yapmaması gerekiyormuş ikinci aşı zamanına kadar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 180 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR