Evde Tek Kalabilir Mi ?

Eness68
Eness68

816 Puan

2 hafta sonra şehir dışı yapmayı planlıyoruz 5 6 günlüğüne. Kedimiz british shorthair dişi ve çekingen bir yapıya sahip. yabancıları hiç sevmez sağa sola saklanır. Eve gelip arada bakabilecek birisi de yok. Ya bizle gelicek yada evde bırakıcaz sizce hangisi daha akıllıca olur fikirlerinizi almak isterim.

5 CEVAP

Deniz1741
Deniz1741

10942

5-6 gün tek başına çok büyük sıkıntı. Her gün biri gelip bakamayacaksa yanınızda götürün.

aslihan_e
aslihan_e

130783

5-6 gün kimse mama vermezse nasıl olacak ki? Mama ertesi güne yumuşuyor, bizimkiler sabah koyduğum mamayı akşam bile yemek istemez. Bence 5-6 gün tek kalması imkansız. Evin içinde sıkıntıdan bir yerlere sıkışabilir. Su kaplarını dökebilir. Bizimkiler hafif toz düşse döker atar.

Eness68
Eness68

816

mama su gibi şeyleri ayarlayabiliriz o konuda dert yok bizim kedi için. genelde bir yere girmiyor sıkışıp kalabileceği ama işte aileden biri gibi oldu. korkak bi yapısı olmasa büyük ihtimal götürürdük ama emin olamıyorum işte

Warriorsans
Warriorsans

133985

Kamera alıp evde bırakabilirsiniz ama maması suyu bayatlar onun için de otomatik kap olsa sorun olmaz yine de çok sıkılıp psikolojisi bozulabilir terk edildiğini düşünebilir eve günde 1 kez de olsa kontrol etmeye biri gelse iyi olur. Ben bırakamıyorum bu yıl bir yere gitmeyi planlamıyorum o yüzden, evde tek kalmazlar aile apartmanı ama yine de içim rahat olmuyor :/

Superisi814
Superisi814

125141

Merhabalar,
Bahsettiğiniz uzun bir süre.Mamasi , suyu bayatliyacaktir.Kum kabı kirlenicektir iyice .Terk edildiğini zannedip strese girebilir, bağışıklığı zayiflayabilir. Her gün yanına uğrayıp biraz sevicek ve ilgilenicek birini bulamazsaniz, bu kediniz için doğru bir karar olmaz.Ben olsam gerekirse gitmezdim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 249 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR