En Saldırgan Kedi Nasıl Uysallaşır?

bizim bahçemizde beslediğimiz 3 kedi var birisi birinin yavrusu ve o erkek ben böyle bir kedi görmedim annesi yaban kedisiylemi çiftleşti bilmiyorum o kadar mı saldırgan yemek vermeye giderken saldırıyor yemeği bitti diyelim önüne koyucaz hemen saldırıyor diğer kedilere yedirmiyor ses çıkartıyor tıslıyor kaplanı eğitirim ama bu kediyi asla! annemler dağa azıtmayı düşünüyor hatta bir keresinde birisi yemek veriyordu öyle çizmişki kızı kız tekme attım dedi o kadar sevdiği halde hayvanları.. yani anlatılcak gibi değil

5 CEVAP

Sokakta yasadiklari icin normal insanlar zarar verdiginden surekli savunma halindeler minik bile olsalar tislarlar cizerler isirirlar cok normal.

Daga azitmayi dusunuyor derken anlayamadim ne demek istediginizi?

dağ var bizim burda piknik yeri kedi köpek dolu,, çok üzücü

Yani ben pek tavsiye etmem oraya goturmeyin aliatigi yerde dursun en azindan yemek bulacagi yeri biliyor oraya birakmak dogru degil cunku kis geldi kimse piknik yapmayacak

alpcan
alpcan

4134

Onun karakteri bu çok fazla değiştiremezsiniz :)
Bizde de var. İsmi Kha'zix. Hem konuşan ve fazlaca agresif bir kedi. Konuşan derken bildiğin ağzını yamulta yamulta konuşur gibi miyavlıyor. Kendisi dahil hiç bir şeye tahammülü olmayan irice bir kedi. Kendi kuyruğunu bile hunharca ısırıyor bazen.Sadece mama vermek için yanına gidiyorsanız açlık daha da agresif yapabiliyor.
Arada sırada yanına gidip ayaktayken yumuşak bir ses tonuyla ona ilgi gösterin. Mama falan vermeyin,sadece kendiniz gidin. Mamayı bir kaç saat sonra verin ve hemen uzaklaşın. Mama yerken ona dokunmayın. Bu şekilde sizden kesinlikle zarar gelmeyeceğini anlayacak. Muhtemelen bir kaç güne ayaklarınıza sürtünmeye başlar. Şu an Kha'yı ancak böyle yola getirdik. Halen daha kendini sevdirmiyor fakat onun karakterinde var bu. Onu anladık :) Ama insanlara karşı gereksiz agrasyonlarını bitirdik :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2183 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.028 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR