King Marka Kedi Maması

OzlemCeylan
OzlemCeylan

2857 Puan

Herkese iyi akşamlar. Kırmızı paketli KİNG markalı kedi maması almıştım. Pirinç ve kuzu etli sokak kedilerine almıştım. Gayet severek yiyorlar kokusu çok güzel geliyor bana bile:) Evdeki kedimize Royal canin kullanıyorum ama sanki bunu daha iştahlı yedi. Kokusunu alınca denettirmistik. Ev kedisi için deneyen var mı. Elbette sokak veya ev kedisi farketmez mama kaliteli olmalı ama kedim kısır olduğu için normal mama vermiyordum. Bu mama kısır değil ama daha az vererek kullanabilir miyim?

2 CEVAP

Mirabonibon
Mirabonibon

113987

Kedinin iştahlı yemesinden çok içerik önemlidir. Biz de bize iyi gelmeyen şeyleri iyi gelen şeylere göre daha çok tüketiyoruz ama bize yarar değil zarar veriyor değil mi? Hayvanlarda da aynı mevzu. İştahla yemesine değil ona olabildiğince iyi gelecek şeyleri vermelisiniz ayrıca hepimiz sokak kedilerine en kaliteli mamayı almak isteriz ama fiyatları görüyoruz maalesef ve elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca kısır kediye normal mama vermek çok zararlı kesinlikle kısır mama olmalı diye biliyorum.

OzlemCeylan
OzlemCeylan

2857

Haklısın tabiki. Sadece danışmak istedim. Benim kedim biraz seçici proplan mamayı bile yememisti. Bunu sevince şaşırdım. Biz Royal caninden devam o zaman. Yorumunuz için teşekkür ederim. Hayırlı geceler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 168 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR