Kedi Yavruları Sütten Ne Zaman Kesilir.

Boncuk0912
Boncuk0912

644 Puan

Kedim boncuk çok dikkat etmemize rağmen henüz kısırlaştıramadan kaçarak hamile kaldı. Daha sonrasında doğal olarak doğurdu ve yavrular artık 3 buçuk aylık. Ama hala kedim yavrularını emziriyor. Onları çok seviyor. Annelik içgüdüsü çok yüksek bir kedi. Her yerde 1-2 ay içinde sütten keser diyor. Biz o kessin diye bekliyoruz fakat emzirmeyi azaltsa da sütten kesme girişiminde bulunmadı. 3 buçuk ay normal bir süre mi acaba? Yemek yedikten sonra hala gelip yavrularını emzirmeye yatıyor. Eskisi gibi sık değil ama emziriyor.

3 CEVAP

bloodyluxury
bloodyluxury

1605

Merhaba,


Ben 8 haftalıkken sütten kesildiğini okumuştum ancak daha tecrübeli arkadaşlar yanıtlayacaklardır.

Mia_____
Mia_____

2981

Merhaba benim kedim de sizin gibi kaçarak hamile kaldı maalesef... 5 yavrusu var 2 aylık ben 3 unu sahiplendirdim güvenilir kişilere. Tam 2 aylıkken kesildiler benimkiler tam kesildi denemez ama anne emzirmek istemiyor yavrular emse de çünkü artık yavrular büyüdü dişleri çıktım annenin canı acıyor 3 buçuk ay çok fazla bir süre yavrular zaten yeteri kadar emmiş gayet sagliklilardir ama anne için çok zor artık sütten kesebilirsiniz anne kedi çok yıpranmış olmalı .

Boncuk0912
Boncuk0912

644

Teşekkürler yanıtlar ve tavsiyeler için. Anne kedi kendisi sütten kesti yavruları. Bir kaç kedi bakan arkadaşlarıma da sordum. Bu şekilde annelik iç güdüsü yüksek kediler 3-4 ay emziriyor dediler benim kedim de yavrularımız tam 4 aylıkken sütten kesti. Anne kedinin canı yanıyordu ve evet çok yıprandı ama bir daha hamile kalamayacağı için bu duyguyu iyice tatmasını istedik. Zaten ben güvenilir bir bilgiye ulaşana kadar kendisi kesti sütten. Tekrar teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 186 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR