N&D Nasıl Bir Marka

Piko_kedo
Piko_kedo

262 Puan

Anket

Mamayı değiştir, daha iyi bir mama al
(11 oy)
Mamayı değiştirme, düzenini bozma
(2 oy)
Toplam (13 oy)

Merhaba!
Kedim 5 yaşında norveç orman kedisi kırması, oldukça tüylü ve çok tüy döken bir minnoş. Yıllardır hills science plan kısırlaştırılmış kedi maması kullanıyoruz kedim çok seviyor bir problem de yaşamadık içerğinin de temiz olduğunu biliyorum fakat onun sağlığı için daha iyi olan bir başka mama var mıdır arayaşına girdim. Tüy dökmesini engelleyecek, içinde çeşitli vitaminler yararlı şeyler vs olan ve en önemlisi içerği temiz olan bir mama öneriniz olur mu? N&D'yi çok duydum içeriği temiz midir sizce geçmeli miyim yoksa düzenini hiç bozmasam mı acaba.

6 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Ben mamada rotasyondan yanayım, en azından 2 maması olsun 6 ayda 1 dönüşümlü kullansın gibi düşünüyorum. Hills sevdiğim bir marka değil en başında hayvan deneyi yapıyor zaten.
N&d mamadan ben memnunum sorunsuz kullanmıştık ama yaramayan kediler de var. Bozita, acana, sanabelle, mera, natures variety bunlar da güzel markalar.
Mera genelde çoğu kediye yarıyor sevdiğim de bir marka, hills den geçişi kolay olabilecek bir marka diye düşünüyorum

Ebrnk
Ebrnk

4329

Nd kinoa serisinin iyi olduğunu okuyorum, ben de denemeyi düşünüyorum zira nd nin başka türünü de kullanmışlığımız var, bir sorun yaşamadık. Testeri varsa önceden deneyip ona göre karar verebilirsiniz siz de

Sly
Sly

37

Merhaba N&d orta segment bana göre iyi bir mama lakin dokunan kedi çok oluyor 6/7 ayda bir kademeli denedik 3 kere her seferinde ters tepti başlayacaksanız bile en küçük paketten başlayın derim bu arada biz hep acana kullandık şuan idrar yolu tıkanınca virbac özel mamaya geçtik

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Benimde kedim Norveç karması, nd yi pek sevmedi. Önce gram ya da tester olarak deneyin.

cat_expert
cat_expert

12742

Nd orta üst sınıfta içeriği dengeli iyi bir mama. Özellikle 10 kilolukları gayet uyguna geliyor. Fakat tüm mamalarda olduğu gibi içeriğin kaliteli olması kedinizin seveceği yada kedinize iyi geleceği anlamına gelmiyor. Önce az miktarda tedarik edip denemek iyi olacaktır.

KimJeongguk
KimJeongguk

122073

Merhaba, N&D güzel mama fakat bence arada bir değiştirin damak tadı değişsin. Exclusion ve Bozita marka mamalarda çok iyidir tavsiye ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 248 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR