Kedım Çalındı!

Dsa
Dsa

255 Puan

Herkese iyi akşamlar. 2 yaşında olan dişi kedim 2 gün önce sabaha karşı evimin bahçesinden çalındı. Çalındı diyorum çünkü kedim bahçede uzaklara kadar gitmezdi, kendi bölgesinde gezip gelirdi. 2 gündür yok. Biri alıp gittiyse evine geri döner mi kedi sahipleri?

6 CEVAP

DogaM
DogaM

1045

Kısır kediler de çiftleşmek isteyebilir. Belki bu yüzden kaçmıştır. Ya da tasmalıysa birisi evden kaçmış ya da atılmış zannederek almış olabilir. Eğer cins değilse kimsenin çalacağını sanmıyorum.

Dsa
Dsa

255

#sutunannesi kedimin sokaklarda başıboş dolaştığını da nereden çıkardınız? Tabiki de kedi doğası bahçede doğada gezip dolaşacak bu kedimizi bahçede başıboş bıraktığım anlamına gelmez. Siz kedinizi evden çıkarmıyor olabilirsiniz, ben bir hayvanın eve hapsedilmesine çok karşıyım. Sokaklara biraz alışık olması gerekir. Benim kedim gezerdi gezerdi saati saatine geri gelirdi. Ama etrafta düşüncesiz insan o kadar çok ki, sahipli sahipsiz sorgu sualsiz alıp gidebiliyor.

martha
martha

13132

çalındığını sanmıyorum. sahipsiz sanan birisini sahiplenmek istemiş olabilir ya da kızgınlığa girmiştir kedi.

Dsa
Dsa

255

Kedim kolyeli. Boynunda sahipli olduğuna dair kolyesi vardı. Kızgınlığa girmesi imkansız 4 ay önce kısırlastırmıstık.

Dsa
Dsa

255

Veterinerim kısır kedi çiftleşmek istemez dedi. Çok güvendiğim ve işinde başarılı bir vet. Kedim hala dönmedi. Çok sevecen bir yapısı vardı. Götürseler bile kendisi gelir mi?

Sutunannesi
Sutunannesi

15873

Sahipli bir kedinin başı boş sokakta dolaşması maalesef doğru değil. Keşke gözetiminiz Altında çıkarsaydınız ben kendimi tek başına balkona bile çıkarmıyorum. Biri almış olabilir, erkek kediler küsürler de çiftleşşmek ister bu veterinerin yapacağı bir şey değil yaratılışları bu şekilde. Eğer biri aldıysa evden çıkarmazsa kediniz gelemez. Başka bir kedinin peşine de takılmış olabilir. Kötü ihtimaller getirmek istemiyorum ama sokakta caddede bir sürü araç var ve hepsi de bilinçsiz insanlar. Yani bir sürü ihtimal var ama umarım döner kediniz geri

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2678 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.032 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR