Proplan Kullanmalı Mıyım

uzun zamandır bu mamayı kullanıyordum az önce zehirli madde hakkında olan yazıları okudum seri numaraları farklı fakat içim hiç rahat etmedi ayrıca iki gün önce para biriktirerek 10 kglik aldım ne yapmalıyım, seri numarasını kontrol eder misiniz?

4 CEVAP

Prisonbreak
Prisonbreak

678

Ben de sizin gibi 10 kg almıştım ama kullanmadım. Kendinize bir şey olsa veterinere gitsenin mama parasından kaç kat fazlasını ödersiniz. Kaliteli kendinizin yaşına cinsiyetine kısırlık durumuna göre bir mama seçmeniz de fayda var. Sürekli mama değiştirmek de iyi dğeil birini seçin onda devam edin

Ozzey
Ozzey

118727

Merhaba iade etmeye calisin.

NorthNight
NorthNight

16576

Bence kullanmayın iade etmeye çalışın, bir çok sitede iade konusunda yardımcı oluyor bu haberlerden sonra. Bizde Proplan kullanıyoruz seri numaraları uyuşmuyor, hiçte şikayetimiz yok. 2 kg kadar kalmıştı sonra Nd ye geçecektim zaten, geçiş sürecini hızlandırdım bu haberlerden sonra.
Proplandan memnundum, dediğim gibi hiç şikayetimiz yoktu iyi geliyordu kedimize ama bu tip haberleri güven sarsıcı buluyorum, rotasyonumuzda olabilecek bir mamaydı ama artık tercih etmem.

Snzlc
Snzlc

17672

bende o malum siteden a ma zon dan 10 kg proplan kitten almıştım geçen ay. hemen elimdeki mamaya baktim parti numaraları uyuşmuyor kedimde de herhangi bir rahatsızlık olmadı ama maddi olarak sıkıntıdayım yoksa parti numarası farketmeksizin değiştirirdim. korkuyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 283 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.278 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR