Dişileştirme Ameliyatı (Feline Urologic Syndrome) Ve Ürinary Mama

Prisonbreak
Prisonbreak

678 Puan

Merhaba arkadaşlar. Bundan tam iki yıl önce kedi sahiplendim bir anlık hevesle. Ama o kadar zormuş ki kedim bir yaşında iki ameliyat geçirdi hauayya kalsın diye harcamadığım para kalmadı stres içindeyim gerçekten kedi sahiplenmek çok zormuş. Dişileştirme ameliyatı oldu kedim idrar yollarında struvit olduğu için. Bir yıldır hills cd üriner mama kullanıyoruz mama o kadar pshalılaştı ki hem mamayı bul alta hem fiyatını karşılamakta zorlanıyorum. Mamayı değiştirmeye de cesaret edemiyorum royal canin markasının ürinary maması biraz daha uygun fiyatlı. Bir de vetlife diye bir marka var farminanın. Bunlara mı geçsem hills ten devam mı etsem bilmiyorum. Kedimin masraflarına hayatımı yaşayamaz oldum. Çok çıkmazdayım. Maması ilaç mama olduğu için çok zorluyor

2 CEVAP

Ebranur
Ebranur

4172

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.2hafta önce de kedime sitruvit taşı olduğunu söylediler küçük görünüyordu Allah'tan.Sonda takıldı antibiyotik tedavisi vs.
İdrarındaki kan bir türlü geçmedi doktor son çare disilestirme ameliyati dediler.O kadar dua ettim ki iyileşsin diye.Kan durdurucu iğne vs yapıldı.Suan idrarını rahat şekilde yapıyor şükürler olsun.Bizde Virbac mama kullanıyoruz gerçekten çok pahalı.Ve bu hastalık cidden çok maliyetli.
Sizin söylediğiniz mamalar da kötü mamalar değiller hele şu ekonomik durumda çok zor anlıyorum.Bence deneyin veteriner Royal canin üriner iyi olduğunu söylemişti mesela bana .O stres çaresizlik çok kötü sizi anlıyorum.

Selenay1
Selenay1

11443

Klinik mamasıysa veterinere danışmadan değiştirmeyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 183 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR