Mama Önerisi

OzlemCeylan
OzlemCeylan

2857 Puan

Arkadaşlar merhaba normalde Royal canin kısır kedi maması kullanıyoruz 2 veya 3 kiloluk alıyorum 2 ay gibi bir süre yetiyor bize. Güvenilir bir siteden açık mama alıyorum kedimde severek yiyor. İnternette 12 kiloluk kedi mamaları daha cazip gelmeye başladı. Mama değişikliği yapmak istiyorum. Aklımda FELİCİA, WANCAT VE LAVİTAL mamalar var siz hangisini önerirsiniz? 12 kiloluk almadan önce bu markalardan birinin 1 kiloluk mamasını alıp kedimde deneyecegim eğer severse 12 kiloluk alicam. Sizin bu markalardan memmun kaldığınız var mi

6 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Exclusion veya lavital tavsiye ederim uygun fiyat ve sağlıklı mamalar

Cennet29
Cennet29

123930

Felicia kısır somon kullanmıştım 2 ay boyunca kedimde ishal yapmıştı. Arkadaşımda la vital kullanmıştı tüy dökümü oluyodu. Vancat denemedim.

KimJeongguk
KimJeongguk

122073

Hiçbirini tavsiye etmem. Onun yerine Exclusion'ın 12 kg kısır kedi mamasını alıp denemenizi öneririm içerik bakımımdan daha temiz ve kaliteli.

Ebrnk
Ebrnk

4329

Felicia testerini benimki ilk başta yememiş, diğer mamayla karıştırınca yer olmuştu, ancak sizinki sevebilir onu bilemem.

AhsenAise
AhsenAise

114820

Felicia genellikle ishal sorunu yapıyor,vancat sokak kedilerinin bile burun kivirdigi bir mama, LaVital fena değil ,ilk etapta 1.5 kg luk paketle deneme yapınız ,minikler beğenirse, dışkı tüy kilo olarak olumlu izlenim edinirseniz büyük boy paket alınız

OzlemCeylan
OzlemCeylan

2857

Teşekkür ederim. Exclusion ilk başlarda kullanmıştım seviyordu ama kısır değildi o zaman. Şimdi Royal canindeyiz bence Exclusion alarak deneme yapayım severse 12 kiloluk sipariş edeyim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 184 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR