Acil Kedim Cam Yemiş Olabilir Mi?

ebusvenus
ebusvenus

4752 Puan

Merhaba, balkonumuzda soda şişesi kırılmış yerlerde ufak parçalar halinde camlar varmış daha önce de kedim balkonda sinek yakalayıp bi kaç kere yemişti yedikten sonrada yalanıyordu ağzından alamamıştım şimdi de ben evde değilim kardeşim ve annem varken balkona girmiş camları sonradan fark etmişler, patisinde bi şey yokmuş bakmışlar ama cam yemiş olabilir mi yine yalanıyormuş? Çok endişeli ve tedirginim işte olduğum için eve gidemiyor ve veterinere götüremiyorum akşam saat 19 gibi götürebileceğim. Annem ve kardeşim de covid oldukları için çıkamıyorlar. Çok endişeliyim böyle bir şey başına gelen var mı?

3 CEVAP

ebusvenus
ebusvenus

4752

Teşekkür ederim, şu anda normal malt vermişler yemiş bi sıkıntı görünmüyor ama akşama kadar bekleyeceğim için çok tedirginim

Merhaba, bu aslında birazcık kedinizin yaramazlık derecesine kalmış bir şey benim kedim sütyen kopçasından perdeye, plastik pet şişelere kadar yediği için cam da olasılıklar dahilinde. Anneniz ağızında bir kesi var mı diye kontrol edebilir hal, hareketlerinde değişiklik var mı yalanma dışında normalde olmayan hareketler vs hepsi belirti Ama kesin çözüm şu an için tabi veterinerde bi görüntüleme olacaktır.
Çok geçmiş olsun

Çok sevindim umarım hiçbir şey olmaz.. 🙏🏼

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 176 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR