Kedime Nasıl Kilo Aldırırım?

Zehramira
Zehramira

4501 Puan

Herkese Merhaba 2. Kedim Bademe sabah akşam yaş mama vermeme rağmen karnı zayıf birtürlü kilo almıyor sadece büyüyor. Kemiklerini artık hissetmiyorum çok şükür ama bana göre zayıf biraz kilo almasını istiyorum. İlk kedim Yumak'ı ilk sahiplendiğim zaman bana royal canin önermişlerdi bende bişey bilmediğim için aldım ama içeriğini hepimiz biliyoruz. Yumağa baya kilo aldırmıştı bademe de 400 gr. Alıp yedirsemmi diye arada düşünmüyor değilim :/ kilo almıyor bir türlü kedi. Kuru mama yaş mama haricinde vitaminde kullanıyorum ama ne zaman yaş mama vitamin versem evde tazmanya canavarı gibi koşuşturuyor. Mutfak tezgahına atlıyor küçücük boyuyla, her tarafa tırmanıyor. Görseniz evde kedi beslemiyorumda tazmanya canavarı besliyorum :D yediği şeyleri böylelikle yakıyor ve kilo almıyor napıcam ben bu kediyle :(

3 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Kedinizin fotoğraflarına baktım şimdi. Yavru olduğu için hareketli ve bu yüzden de böyle olması normal bence. Kilo meselesi cinse, cinsiyete, beslenme şekline, hareketliliğe, yaşa göre değişiyor.


Bizim iki kedimiz aynı mamayı yiyor ama biri tombul öbürü ideal kiloda. Dişi ve erkek oluşu da etkiliyor tabi ama her kedinin bünyesi bir değil. Sizin bahsettiğiniz gibi enerjik ve atik kediler zaten ideal kiloda ve kaslı oluyor. Bence yapılabilecek bir şey yok. Sağlıklı olmasıyla yetinmek lazım ya :)

Bende böyle bir ilan acmistim şimdi 5. Aydayiz toparlamaya basladi çok oynamadikca kilo aliyor

Zehramira
Zehramira

4501

Benim kedimde 4 aylık olmasına 6 gün kaldı inşAllah zaman geçtikçe kilo alır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 924 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR