Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Bizimki yine kustu aradan 2 hafta geçti bir de. Bu sefer çok daha değişik görünüyor bir daha olursa veterinere götüreceğim. Neden 3.'yü bekliyorsunuz diye kızmayın annemin kuzeni veteriner ona sordum sadece tüy olduğunu söyledi ☺️ Ama korkmuyor da değilim :( yaş mama yedikten sonra olmuştu ve bizimki beklemeden daldı ılınmasını bekletecektim yemiş bile. Zaten hava sıcak diye de aldırış etmedim ama midesini üşütmüşse bile tüyler çıkar mı kusmukla beraber??
malt kullanıyor musunuz tüy yumağı kusmuş çünkü. kullanmazsanız kusacak kadar şanslı olmayabilir bağırsağını tıkayabilir.
Maltınızın miktarı az geliyor olabilir mi? Ya da belki kullandığınız marka kedinizde işe yaramıyordur. En kalitelisini bile kullansanız bazen bazı kedilerde işe yaramayabiliyor. Marka değişikliği yapmanızı ve miktarı biraz arttırmanızı tavsiye ederim
Tüy yumağı kusmuş hemde çok tüy var burada, gimcat markaysa maltınız yetersiz gelebiliyor bizde de yetersiz geldi kedimde kusma oldu. Miktarı artırın, yoğurt, zeytinyağı, kefir gibi sindirimi destekleyici takviyeler verin. Kusmasaydı bağırsaklarında birikip tıkanabilirdi hatta belki vardır bağırsaklarında. Kabızlığı da var mı?
Miktarı arttırdım şu anda kusmuyor ve maltı doğduğundan beri aynı ilk defa böyle oldu biraz mırın kırın edip yememişti ondan olmuş olabilir az miktardan yani..
kabızlığı var mı bilmiyorum ama parça parça çıkıyor kakası ya da sonra parçalanıyordur bilmiyorum.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.