Kedi Mama Değişikliği

Arkadaşlar merhaba. Proplan kullaniyordum iki kedime de. Fakat son olaylardan sonra guvenemedim. Veteriner önerisiyle advance mama aldım 500 gr kadar deneme amaçlı. 5 yaşındaki kedim yemedi. Yani yiyor aslında ama çok az, bir iki tane alıp birakiyor. Ben de bir de 500 gr hills aldım. Ona dokunmadi bile sadece koklayıp bıraktı. Ayrıca diğer kedim de hills' e dokunmadi. (Kendisi pek ayırt etmeyen bir kedi olmasına rağmen). 5 yaşındaki kedim çok seçici ve garip bir kedi. Sokak kedileri için aldığım kilosu 40 tl olan mamadan yemek istiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Zamanla yer mi ?

5 CEVAP

Ben de aynı konu sebebiyle somonlu proplan mamadan Unique somonlu kısırlastirilmis kedi mamasına geçiş yaptım veteriner tavsiyesi ile. Ne yazık ki kedim koca gün aç durdu ama asla yemedi. Nd’nin tester maması vardı, sürekli mama değişimi yapmak istememe rağmen onu vermek zorunda kaldım, gönülsüzce biraz yedi sonra yine yemeyi kesti. Artık 3 gün olunca veteriner tavsiyesiyle unique mamanın içine proplan mama (lot numarası 13 ile başlayanlardan degil) eklemek durumunda kaldım. Yine yemedi. Bundan sonra asla proplan kullanmak istemem. Ne yapacağım, nasil alıştıracağım bilmiyorum. Cok üzgünüm.

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

500gr Advance ve hills fiyatına ev de daha iyi hesaplı bir menü yapabilirsiniz. Mama denemesi yapmak için bir sürü para harcıyoruz ve paralar boşa gidiyor.

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

YouTube da mama tarifleri var. Ben de yapacağım bi ara.

Ne yapabilirim mesela? Evde daha önce mama denemedim. Tavuk vs haşlayıp veriyorum arada, yumurta, yoğurt, kefir falan veriyorum

Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Umarım atlatırız bu durumu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 168 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR