Nd Mamalardan Hangisi?

Arzuarslan
Arzuarslan

2335 Puan

Merhaba arkadaşlar bu iki mama arasından hangisi daha iyidir acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? 😊(Kedim 1 yaşını geçti ve kısır. Ama zayıf bir kedi olduğu için kısırlaştırılmış kedi maması almayacağım.)


8 CEVAP

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

Somon balıklı tercihiniz olsun tavuk eti bulunan mamalar pek iyi değil somon kediye daha iyi geliyor benim gözlemimce.

simbakedi
simbakedi

136205

kedinizin damak zevkine bagli tamamen. ben kedim yavruyken nd ocean kitten ve tavuk nar kitten kullanmistim. iki mama da kedime cok iyi geldi ama nd ocean’i cok daha istahli yiyordu. sonra anladik ki balik hastasiymis. donusumlu kullanabilirsiniz iki mamayi da. ama bence kisir kedinizde yine de kisir mama kullanin ya da acananin all life stages mamalarina yonelin. fiyat olarak cok ancak nd vb mamalarda kisir/yetiskin/kitten gibi ayrimlar oldugu icin bana guven vermiyor kisir olmayan kedide kullanmak icin. o yuzden kisirsa da miktarini bol tutup yaninda yas mama takviyesi vs yaparsaniz daha faydali olabilir

prds33
prds33

881

Tavuklu olanı ve bıldırcınlı olanı kedim severek yemişti bir sorun olmamıştı. Karar kedinizin :)

ozge1985
ozge1985

2531

Kısır kediniz için kısır mamalar tercih etmelisiniz. Benim oğlum narlıyı çok sevdiği için devam ediyoruz

cat_expert
cat_expert

12742

kedinizin durumuna göre tercih yapmak gerekir. Bazı kedilere tavuklu mama iyi gelmeyebiliyor, bizimki mesela tavuklu da aşırı tüy döküyor biz somonlu nd kullanıyoruz. Kısırlaştırtıktan sonra proplan somonlu kullanıyorduk fakat aşırı kilo alınca nd somonluya döndük düşük tahıllı olduğundan kilo kontrolünü sağladık mevsimsel tüy dökümü haricinde tüy dökümü oldukça az.

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

Kısır kedinizi kısır mama ile beslemezseniz üriner sistem sorunları yaşar kediniz. Böbrek taşı olur ve idrar kanallarında kristallenme gibi birsürü hastalıkla karşılaşırsınız. Ne olursa olsun kısır kedi maması kullanın. Kedinizin kilo almasını istiyorsanız Kısır az tahıllı yada kısır tam tahıllı kedi maması kullanabilirsiniz.

ceyseuta
ceyseuta

406

Biz bugün proplandan ND bıldırcınlıya geçiş yaptık şimdilik sevdi gibi tamamen geçiş yaptığımızda farkı göreceğiz bakalım.

Arzuarslan
Arzuarslan

2335

Çok teşekkür ederim herkese 👍🏻 Az çok karar verdim gibi fikirleriniz sayesinde

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 293 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80425 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR