Vetten Kedi Maması Seçimi Hk. Video

teo33
teo33

2522 Puan

Dorukgiller veteriner kliniğinden hem bu son Pro Plan meselesine, daha çok da çetefilli kedi maması meselesine yönelik samimi ve bilgilendirici bir video, izledim ve youtube'da muadili diğer Türk vet videoları içerisinde en düzgün yorum olarak gördüğüm için, ilgilenenler belki olur diye haber etmek istedim.


https://www.youtube.com/watch?v=5xbGOP0yQhE&t=2s&ab_channel=DoBiDa

5 CEVAP

gokhansultan
gokhansultan

13926

Evet gerçekten bilgilendirici ve aydınlatıcı bir videoydu. Tek katılmadığım yer haftada 1 yaş mama demesi bize haftada 2 kere verin demişti dorukgiller. Ben her gün yarım konserve sulandırarak veriyorum. Bence düzenli diş temizliği yapılmak şartıyla her gün verilmeli sıvı alımı açısından. Bunu da hem bu forumdan hem de kendi araştırmalarım sonucu öğrendim iyi ki de öyle öğrenmişim.

Gunesyildirimm
Gunesyildirimm

12853

Ben de izledim videoyu ve çok beğendim. Ayrıca hepsini izlememiş galiba cici gösteriyor diyen kişi. Bir övgü falan yok, kaliteli et varsa onunla besleyin tarif yapın diyor adam. Ama yapamıyorsanız da kuru mama öcü değil diyor. Kuru mamanın kötülüğünden korumak için su içsin diyor. En iyi mamada bile zararlı madde var ama düşik dozda diyor. Daha ne desin bu adam? Nasıl izliyorsunuz anlamadım

teo33
teo33

2522

Bir kuru mama övgüsü filan yok videoda. Gerçekçi bir şekilde durum anlatılmış.

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Videoda nasıl kuru mamayı övmüş anlamadım ben de. Adam imkanınız varsa çiğ besleyin diyor zaten, sonra da burası Türkiye mecburen kuru besleyeceksiniz çoğunuz diyor. Hatta bütün kuru mamalar kötü, hepsinde katkı maddesi de var diyor diğer arkadaşların da yazdığı gibi.


Tahıllı tahılsız konusuna da güzel değinmiş. Biz gidiyoruz dorukgiller'e kısırlaşma da orada oldu. Videoda yapıyoruz dediği her şey doğru. Kuru mama satmıyoruz diyor mesela doğrudur. Ben mama sorduğumda, vitamin sorduğumda videoda söylediği şeylerin birebir aynısını söylemişti.

AhsenAise
AhsenAise

114771

Bu video ile takipten çıktım kanalı ,kuru mamayı cici gösterip kedilerin hasta olarak kendilerine maddi kazanç olarak dönmesine sebep olan hiçbir veterinere saygım yok
PS: kuru mamayi cici göstermek; videodaki ismi geçen mama markalarini çok matah gıdalar imişcesine önermesi üzerine
söylenmiştir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 264 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80425 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR