Hangi Markanın Şikayetleri Daha Fazla

stellabennett
stellabennett

119987 Puan

Anket

N&D
(5 oy)
Exclusion
(5 oy)
Toplam (10 oy)

arkadaşlar yavru mamalarda hangisinde şikayet problem daha çok görülüyor yardımcı olursanız sevinirim ikisinden birine geçeceğim (Royal Canin mamadan geçeceğim)

3 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

exclusion yeni bir mama, kullanilan ulkeler sinirli. nd ise eski ve bir suru ulkede kullanilan bir mama. nd daha kaliteli, ama denemeden kedinize nasil gelir bilemezsiniz. exclusion asla onermem. exclusion inceleme basligim vardi, oradan neden onermedigimi anlayabilirsiniz.


nd kitteni ben kullandim, kedime cok iyi geldi. tavuk nar ve ocean arasindan ocean’i cok daha fazla sevmisti. ondan once de bozita kitten kullanmistim, o da cok iyiydi.


size tavsiyem sanabelle gecmeniz olur. rc tahilli ve bagimlilik yapan turden bir mama. kitten mamalar da genelde tahilsiz oluyor yuksek kalitede. sanabelle dusuk tahilli diye hatirliyorum. icerik olarak da exclusion gibi ama daha guvenilir. nd’den dusuk ancak tahil konusunda daha az sorun yasamaniz icin sanabelle>nd seklinde de gidebilirsiniz

ceyseuta
ceyseuta

406

Biz direk proplandan tahılsız NDye geçtik 1 yaşında ki kısır kedimiz için çok sorun olur mu tahilsiz olması?

stellabennett
stellabennett

119987

@simbakedi kilo almasına yardımcı olur mu sizce? şimdiki mamasını severek yemiyor bundan dolayı da kilo almıyor o yüzden kısırlaştıramıyorum da :((

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 236 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80425 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR