Eve Kedi Alıcaz Ve Aklımızda Tek Bir Soru Var....

Arkadaşlar eve kedi alcaz bu sefer kararlıyız ama aklımıza takılan tek birşey var biz yazın tatile gidiyoruz ve rahat 1 ay sürüyor o süre içinde kediye nasıl bakıcaz bu konu kafamıza takıldı şimdiden teşekkürler.

8 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Ayrıca, şimdi böyle konuşuyorsunuz ama kediniz olduğunda gündüz işteyken bile onu özlüyorsunuz. Yanımda olsa da gurul gurul sarılsak, birlikte sakinleşsek diye hayıflanıyorsunuz. O yollar bitmiyor eve giderken. Değil 1 ay, 10 saat ayrı kalmak bile koyuyor insana.
Kedilikızzza katılıyorum. Ya götüreceksiniz ya da kedisiz bir aile olacaksınız (ki hiç kediyle yaşamadığınızdan kedisiz bir aile olmanın aslında ne kadar üzücü bir şey olduğunu bilemezsiniz)

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

1 hafta yalnız kalması bile bence uzun bir süre. Bırakacak kimsenz yoksa kedi bakmayın. Bu sorun çünkü gittikçe büyüyecek. Hadi ilk kez bakmayı biri kabul edebilir ama ikinciye üçüncüye belki vazgeçerler kimse bulamazsnz fln ne biliyim sakıncalı bir durum. Güveneceği kimse olmayıp Sık tatile çıkanlar bence ya kediyi de götürmeli ya da hiç kedi sahiplenmemeli.

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Uzun süreli tatilleriniz varsa kedi almayın

Heiter
Heiter

115202

@kedilikizzz Kesinlikle katılıyorum. İnanın, o durumu yaşadığınızda çok sıkıntılı olduğunu göreceksiniz. Bazen 2-3 günlük işler için bile emanet edebilecek kişi bulamıyor ve bunalıyor insan. Bırakacak kişi olsa bile, o kişilerin de tatil planı/acil işi olduğunda kedi ortada kalıyor. Petlebi üzerinden bu konuda yardım talep edeni bile gördüm ben.
Tatilde yanınıza almak da çok çok zor olacağı için, üzülerek söylüyorum ama, eğer kedinizi emanet edebileceğiniz güvenilir biri yoksa hiç girişmeyin derim.
Şöyle düşünün: Tatilde yanınıza alamayacağınız bir bebeğiniz var. İşte aynen böyle hissettiriyor.

Kedi otellerine birakabilirsiniz ama uzun sureli biraktiginizda dondugunuzde hersey eskisi gibi olmaz ciddi psikolojik sorunlarla karsilasirsiniz kesin konusuyorum cunku 1 hafta bile biraksaniz bir suru problem oluyor almayin bence.

Elifinkedileri
Elifinkedileri

12691

Kedi almaktan kastiniz umarim sahiplenmektir. Yakın cevrenizden veya komsularinizdan evinizde gunluk gelip bakacak birileri varsa sorun olmaz gerekirse bir miktar ucret verip gercekten kedinizi sevecek ilgilenecek bir komsunuza emanet edebilirsiniz yukarda da yazdigi gibi kedi pansiyonlari var ama cok tavsiye etmem eger mecbur kalip birakacaksanizda bence tatilinizi kısa tutun 15 gun gibi mesala ama illa bir aylik olsun diyorsaniz da tatil surenizi ikiye bolun 15 gun gidip gelin tekrar bi 15 gun gidebilirsiniz. Gercekten kedi sahiplenmek istiyorsaniz bir sekilde halledebilirsiniz bence

ilkmssmz
ilkmssmz

2418

Ursaminor'un dediği gibi işteyken bile o kadar aklınız kalıyor ki. Şu an belki anlayamayabilirsiniz bu durumu ama alıştıktan sonra o tatil size de zehir olacak. Ya sahiplenmeyin ya da mutlaka yanında biri olsun...Ayrıca otel gibi yerlerde gerçekleştiriyorsanız tatilinizi pet dostu oteller de var yanınızda götürebilirsiniz.

Friolero
Friolero

12756

Biz nereye gitsek yanımızda götürüyoruz. Kimseye emanet edemem açıkçası. Hem ona da değişiklik oluyor. Kediler farklı ortamı sevmiyor denir ama benimkiler seviyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 666 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.032 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR