Süt Tozu İle Beslenen 9 Günlük Kedilerde Kan

Suraemir
Suraemir

16332 Puan

Biri kakasını yaparken kanlı geldi ishal oldular bir anda mamayı hiç değiştirmedim aynı mamayı kullanıyorum dünden bugüne ishal oldular sıcak su koyuyorum gazlarını çıkartıyorum ishalden kan gelmiş olabilir mi mamayı daha mı koyu yapayım petshopta başka mamada yoktu

3 CEVAP

mrssekola
mrssekola

2610

9 günlük bebekler ishalse bu sıkıntılı bir durum. Su dengesini sağlayamazlar. Susuzluk böbreklere yüklenir. Acil uzman desteği almanızı öneririm.

aslihan_e
aslihan_e

128433

Mama yaramıyorsa daha koyu yapmak daha fazla zarar verir. Arkadaşın dediği gibi veteriner yardımı alsanız iyi olur. Mama konusunda endişeniz varsa marketten laktozsuz süt alın ve 1-2 gün onunla besleyin. Uzun süre beslemek vitamin-yağ eksikliği oluşturabilir ancak eğer mamada sorun varsa ondan daha iyidir. Aslında yavru kedilere laktoz zarar vermiyormuş, annelerinin sütünde de laktoz olduğu için sorun olmazmış. Büyüdükçe laktozu sindiremez olurlarmış. Ama yine de laktozsuz süt risksiz olur. Keçi sütü bulabilseniz onun yağını kediler daha iyi sindiriyor ve daha besleyici ayrıca laktoz oranı düşük olur. Tabi ki en iyisi kedi sütü tozudur ama yavru kediler için ondan sonra keçi sütü gelir.

aslihan_e
aslihan_e

128433

Bu eski soruymuş, cevap yazıldığı için ben de yeni sanıp cevap yazdım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 205 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR