Kısırlaştırmak İstiyorum Ama Babam İzin Vermiyor

Eliffilkim
Eliffilkim

169 Puan

Merhaba yaklaşık 9 aylık bir Scottish fold cinsi dişi bir kedim var. Bir kaç ay önce kedimin cinsi hakkında detaylı bir araştırma yaptıktan sonra Scottish cinsi kedilerde eklem hastalığı olduğunu öğrendim ve babama bu cinsin çoğaltılmaması gerektiğini söyledim ama çoğaltıp yavrularını satmak istiyor fakat ben hayvansever bir insan olduğum için hem hayvanların bir eşya gibi parayla satılmasına hem de bu cinsin daha fazla çoğaltılarak hastalıklarından dolayı acı çekmelerini istemiyorum. Scottish cinsi çoğaltıldıkça doğacak kediler de acı çekecek ve bunu kesinlikle istemiyorum yakında kızgınlığa girme ihtimali çok yüksek 9 aylık oldu neredeyse. Sizce babamı nasıl ikna edebilirim kısırlaştırması için ?

2 CEVAP

emreovec
emreovec

12921

Sakat scottish fold videoları izlet. Bu durumun hiç bir şekilde vicdani ve ahlaki olmadığını söyle. Gerisi babanın vicdanına kalmış.

Minigimmm
Minigimmm

12086

https://youtube.com/shorts/E1QyYn1M4o8?feature=share


bu videoyu izletin babanıza. direkt hekim ağzından hekim yorumu. inşallah babanızda ikna olur. ben bu videoyu izleyince çook üzüldüm. böylesine genetik bir rahatsızlıkları varken birde hamile kalıp doğum yapmaya çalışması onun için inanılmaz zor, yorucu ve ağrılı olacaktır. yazık günah bile bile bu işe kalkışmak hoş olmaz. babanız ikna olmuyorsa alip bir kliniğe beraber gidip bizzat hekim karşısında babam böyle düşünüyor deyip görüş alabilirsiniz buda etkili olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap