Yavru Kedi Maması

eccakir
eccakir

3113 Puan

Merhaba kedim yaklaşık 2.5 aylık dişi. Purina friskies junior kuru mama kullanıyoruz. Günde sadece 1 en fazla 2 kere veriyorum ek gıdalarla besliyorum daha cok (tavuk, balık ve et). Bu kuru mama şimdiye kadar sorun çıkarmadı ama besleyiciliği açısından eksik mi değil mi bilmiyorum. Sizce nasıl bir mama purina friskies junior ? Ve kedime vermem gereken ek bir vitamin var mı ?

6 CEVAP

ilkmssmz
ilkmssmz

2418

Vitamin olarak gimcat baby paste tavsiye ederim. Hem çok yararlı hem de kediler bayılıyorlar :)

yaseminece
yaseminece

5184

Acana,Orijen,N&D kullansanız kat kat iyi bence şu an kullamdıgınızdan.O mamayı bırakmanızı tavsiye ederim hiçbir besleyiciliği yok diye biliyorum market maması zaten.Biz N&D düşük tahıllı kullanıyoruz,kitten olanları da var onun.Vitamin olarak da Gimcat Baby Paste alabilirsiniz,aynı markanın normal vitamin macunundan tek farkı içeriğinde kalsiyum da bulundurması ki bu yavru kediciklere sağlıklı bir iskelet sistemi sağlıyor:) normalde kendi pişirdigimiz yemeklerden alıyor vitamin aslında fakat yine de ek olsun isterseniz onu tavsiye ederim:)

pisicikpisicik
pisicikpisicik

10660

ben yavrular için proplan kitten kullanıyorum,başka ek şeye ihtiyaç kalmıyor,sabahları biraz beyaz peynir,taze yoğurt,arasırada haşlanmış tavuğun beyaz göğüs eti veriyorum,ev yemeği vermeyin,tuzlu kızartma,baharatlı şeyler vermeyin

Icerik yetersiz.bende kullandim.tadini begeniyorlar.uygun fiyatli olsun istiyorsaniz golosi,bonacibo inceleyin tabi mama konusu herkesin kendi dusuncesi ama fiyat yuksek olsun kaliteli olsun derseniz acana,orijen,nd tahilsiz,nd dusuk tahilli,brit care olabilir.yas mama olarak brit care,animonda,schesir olabilir.peynir,yogurt,alerjisi yoksa haslanmis tavuk,ciger seviyorsa pismis ciger verebilirsiniz,balikta olabilir ama kilciklarini ayiklayin iyice.

Vitamin konusunda da once veterinerinize danisin kedinizde boyle bir eksiklik var mi diye eger varsa tavsiyem gimcat ve beaphar urunleri gercekten kaliteliler.

eccakir
eccakir

3113

Hepinize teşekkür ederim. Pisicikpisicik ben evde pişen ya da yağda kızaran mama vermiyorum özel hazırlıyoruz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 699 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR