Sokak Kedimin Ağzı Kötü Halde

OzlemCeylan
OzlemCeylan

2857 Puan

Sokakta annesiyle beraber besledigim 5 tane yavru 2 aylık kedilerim var. Birinin ağzının sol tarafı şişmiş, ağzı akıyor ve dişleri çürümüş. Bir kaç günlüğüne yoktum onun öncesinde farkedilmedi sanırım. Su an ağzı ve dişleri kötü durumda maddi açıdan zor durumdayım. Veterinere götürmek istiyorum fiyatlar uçuk durumda ve ben bunun altından kalkamam. Fatih veteriner hastanesi belediyenin ve baya uygun olduğunu duydum. Sokak hayvanlarını götüren var mı? Biliyorum maddiyati düşünmem saçma ama oraya gidince elim boş dönmek istemiyorum. Kedim kötü durumda o hastane hakkında bilgisi olan var mi

8 CEVAP

OzlemCeylan
OzlemCeylan

2857

Yardımcı olacak yok mu

Superisi814
Superisi814

125092

Merhabalar,
Buradan okuduğum kadarıyla Fatih Hayvan Hastanesi'nde işlerini iyi yapıyorlar ve daha uygun fiyatlı.İnsanlar birbirine tavsiye ediyor..
Az sonra oradan tecrübesi ilanlarda yazicaktir.

huqi
huqi

116368

İtfaiye'nin arkasındaki belediye olanından bahsediyorsanız randevu alarak gitmeniz lazım bir de orası çok büyük problemleri tedavi edemiyorlar. İshal yavru kediyi getirmiştim tedavi ettiler ama 3 sene önce sokağımdaki bir kediyi getirdim 1 hafta bi fib dediler bi sarılık bi türlü teşhis konulamadı sürekli serum veriyorlardı yani büyük sorunlarda pek iyi değiller. Özel olan pazartekke de olandan bahsediyorsanız bence iyi bir klinik ve fiyat olarak çok uygun sokak hayvanı dediğiniz zaman zaten ekstra indirim yaparlar mutlaka getirin derim, Yunus hocaya baktırın isterseniz tecrübeli bir hekim ayrıca anneyi kısırlaştırın lütfen belediyede. Pazartesi ve salı günleri ibb fatih hayvan hastanesinin önüne bir araç geliyor sokak kedilerini kısırlaştırmaya verebiliyorsunuz, aynı gün de geri alıp 1 hafta bakıyorsunuz.

OzlemCeylan
OzlemCeylan

2857

Teşekkür ederim dün akşam gittik dediğiniz gibi çokta birşey yapmadılar 5 gün şurup kullanicaz dişleri çekilecek tanidigim özel veterinerde çektirmeyi düşünüyorum yakinlarda. Kedilerim o kadar hircinlar ki maalesef 2.5 aylık bebekleri olmasına rağmen tekrar hamile kaldı. En çok istediğim şey kedilerimi kısırlaştırmak ama beceremiyorum yakalamayı. Çok uğraştım. Bilginiz için teşekkürler elimden geleni yapacağım şu an önceliğim bu kedimi iyileştirmek daha sonra diğer kedilerimi kısırlaştırmak. Bebekler büyüyünce onlarında kisirlastirmak istiyorum.

huqi
huqi

116368

Kendi veterineriniz biraz vicdansızmış ben kendi kedimi de oraya getirmezdim şahsen. Sahipli kediler için elbette direkt parayı alması en doğrusu ama sokak hayvanları için hem indirim yapıp hem de borçla ödemenizi sağlayabilir. Birçok veteriner sokak hayvanları için buna müsade ediyor, bi kaç arkadaşım sürekli kliniğe hasta kedi/köpek alıyor hatta bir tanesi fib li sokak kedisini tedavi etti. Bu borçların hepsini birden ödeyemez ve doğal olarak sosyal medyadan destek istiyor. Herhangi bir veterinere giderseniz belki güvenemez direkt ödemenizi ister ama sizin gittiğiniz hekim sizi tanıyorsa borçla ödemenize müsaade etmeli...

huqi
huqi

116368

Ah pardon yanlış yere yazmışım.

huqi
huqi

116368

Size de çok geçmiş olsun. Maalesef benim sokağımdaki kedilerde çok çabuk hamile kalıyordu özellikle ilk taşındığımda calico 3 renkli acayip korkak bir kedi vardı, ben kısırlaştırana kadar sayısızca doğum yaptı en son 8 tane doğurdu, maalesef komşular sürekli kovduğu için oradan oraya taşıdı yavrularını ve en son bir tane yavrusu kaldı. Bodrumlardan ölü yavrularını toplamıştım. En son kalan bebeği 1,5 aylık olunca anneyi zar zor yakalayıp kısırlaştırdım, yavrunun büyümesini bekleseydim anne yine hamile kalırdı. 10 gün baktıktan sonra saldım ve çocuğuna bakmaya devam etti, en son ki doğumdan kalan çocuğu da 6 aylıktan sonra araba çarpıp öldü. Ve bu calico kedi ben kısırlaştırana kadar yılllarca doğum yaptı ama hiçbir çocuğuna bakamadı şu an aşırı kilo aldı ve çok sağlıklı bir kedi.

OzlemCeylan
OzlemCeylan

2857

Umarım bende kisirlastirabilirim. Canım çok sıkılıyor bu duruma umarım çözerim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 189 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR