Mama Önerisi

thesimba
thesimba

622 Puan

merhaba. normalde n&d, hills veya proplan kullanıyorduk ama son haberlerden sonra proplan almayı düşünmüyorum. son zamanlarla hills ve n&d çok arttı. kedim her mamayı yemiyor. acaba içeriği iyi ve fiyatı da uygun olan mama öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

3 CEVAP

eneskolon
eneskolon

13447

bozita kullanabilirsin

Bozita, Exclusion, Brit Care, Sanabelle; ilk aklıma gelenler. Özellikle Bozita ve Exclusion hem kediler tarafından seviliyor hem de geçiş sonrası ishal vs gibi sıkıntılara yol açmıyor diye biliyorum.


Yeni bir mamaya geçecekseniz önce küçük boyunu ya da testerını alın derim. Şu an ben bunun tam tersini yaptım ve eve yeni gelen kedimin seçici bir kedi olduğu ortaya çıktı, ağzına günlük 10 gramdan yukarı sürmedi, ki kilo kaybı oldu bu süreçte. O yüzden mutlaka öncesinde beğenip beğenmeyeceği ile ilgili deneme yapın. Bu sitede Brit Care, Exclusion tester ya da küçük gramlıkları var örneğin.

KimJeongguk
KimJeongguk

122073

Kedime Exclusion aldım Royal Canin'den geçtik. Daha mama bugün elime ulaştı ve kedim bayılarak yedi. İçeriği çok güzel ve mama ağır kokmuyor. Tavsiye ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 190 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81804 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR