Gimcat Multivitamin Etkisi

Tarik95
Tarik95

863 Puan

Merhaba arkadaşlar benim 2 yaşında dişi tekir birde 1.5 yaşında erkek schotish cinsi kedim var ikiside kısır proplan somonlu kısır maması kullanıyorum 2 haftada bir yaş mama veriyordum ama aşırı derece tüy dökülmeleri oluyordu severken bile üzerim ellerim komple tüy oluyodu gimcat malt 2 3 günde bir veriyordum birde. 3 gündür gimcatin multivitaminini vermeye başladım tüy dökülmesi yok denecek kadar iki kedimde azaldığını farkettim bugün bu sizce normal mi bu kadar iyi bir vitaminmi bu kullanan etkisini gören arkadaşlar yorumlarını fikirlerini öğrenmek istiyorum.

3 CEVAP

cat_expert
cat_expert

12742

O kadar kısa sürede etki etmesi ilginç ama vitaminler doğru kullanılırsa illa ki tüy dökümüne faydası olur. Tüy dökümü genellikle b-e vitamini ve çinko eksikliğinde sık görülür eğer mama içeriğinde bu vitaminlerin oranı az ise vitaminler ile bu eksiklik giderilebilir. Düzenli tarama ile de destekleme yapabilirsiniz.

cat_expert
cat_expert

12742

Vitamin günde 3 kez fazla olabilir. Aşırı vitamin yüklemesi ilerleyen dönemde farklı rahatsızlıklara böbrek sorunlarına neden olabilir. Haftada 2 en fazla 3 kez vermek daha uygundur.

Tarik95
Tarik95

863

Evet banada çok ilginç geldiği için paylaşmak istedim sürekli bu multivitaminin iyi olduğunu duyuyordum bütün yorumları olumluydu denemek istedim aşağı yukarı 6 aydır bu dökülme oluyodu ama benim için çok sorun değildi tüyleri vitamini sabah öğle akşam 3 gün verdim bu akşam farkettim kucağıma aldım üzerimde siyah giysi olmasına rağmen 1 tane bile tüy göremedim demekki söylendiği kadar kaliteli bir marka.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 193 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR