Kedimi Gezdirme Tasmasıyla Dışarıyı Gezdirmeli Miyim?

Anket

Evet
(4 oy)
Hayır
(6 oy)
Bazen
(6 oy)
Toplam (16 oy)

Merhaba hayvanseverler. Benim kedim 15 aylık ve şuan kızgınlık döneminde. Dışarıya kaçıyor ve evde miyavlayıp farklı yerlere idrarını bırakıyor. (Kısırlaştıracağım). Kızgınlık dönemi öncesi bir yere giderken arada kedi taşıma kutusuna koyup dışarıya çıkarıyordum. Dışarıyı epey bi' biliyor ve bazen çıkmak istiyor. Ben gezdirme tasması aldım. Takacağım ve arada bir dışarı çıkarmak istiyorum. Sizce çıkarıp gezdirmeli miyim? Benim içinde eğlenceli olur. Hastalık kapma ihtimali var ama bundan önce saatlerce dışarda gezmişliği de var. Tasmayla dışarı çıkarıp gezdireyim mi?


4 CEVAP

goknur
goknur

18247

O hayiri ben verdim. Cunku gogus tasmasi guvenilir degil ve cok korkuyorlar. Ben denedim basaramadim ve aninda stres oldu ve dunya kadar tuyleri dokulmeye basladi cok korktu. Kendi tercihiniz tabikide

Cinars
Cinars

456

Aşılarını,iç dış parazitini düzenli yaptırıyorsanız ben sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Bence cok gezdirmeyin asili bile olsa hastalik kapabilir garantisi yok.kopek gorurse korkup kacabilir ezilebilir.ben dogru bulmuyorum pek ama sizin karariniz.evi bahceli olanlar bu konuda avantajli diye dusunuyorum.

themia
themia

967

Çıkarmanızı öneriyorum ama çok sık değil. Köpeksiz ortamlarda gezdirirseniz bir sorun olmaz. Ama aşıları tam olmalı ve bir sorun çıkma ihtimaline karşı yanınızda birşeyler taşımalısınız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 697 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.032 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR