Vet's Plus Malt Hakkında

PofudukLeo
PofudukLeo

4426 Puan

Arkadaşlar merhaba , bir süredir Vet's Plus malt kullanıyoruz ancak , kedim tüy yumağı kusmaya devam ediyor. Severek yiyiyor olsa da bize çok uygun değilmiş sanırım. Önerebileceğiniz markalar olursa seviniriz. Şimdiden teşekkürler

9 CEVAP

ceyseuta
ceyseuta

406

Bizim veterinerimiz Vetri Line önerdi bize bir süredir onu kullanıyoruz ve işe yaradığını gözümle gördüm. Tabi veterinerler de satılan bir malt ordan temin edebilirsiniz.

Minigimmm
Minigimmm

11838

vetriline
vedavet
zoovital
vetiq


bunlar tavsiye edebileceğim kaliteli etkili markalar. deneyip size yarayanla devam edebilirsiniz. vet's plus'ı ben pek beğenememiştim

emreovec
emreovec

12921

Kediniz çok uzun tüylü olduğundan uygun ölçekte vermiyor da olabilirsiniz.

Palyaco
Palyaco

218519

Dr natures kullanıyorum ve cok memnunum gimcat kusturuyor bizimkini vest plus kitten cok iyi vitamin olarak

cat_expert
cat_expert

12742

Ne sıklıkta kullanıyorsunuz?


Özellikle tüy dökümü fazla ise ve kediniz kendini sık yalıyorsa hergün en az 2 cm vermeniz gerekiyor aksi halde yeterli olmuyor tüy birikimi için. Yoksa aşağı yukarı tüm maltların yaptığı iş aynı, sadece aroma farklılıkları var. Gimcat'in aroması daha iyi olduğundan neredeyse tüm kediler ayıla bayıla yiyor, vet's plus, zoovital gibi markalar aroma konusunda zayıf olduğundan kediler çok iştahlı yemeyebiliyor. Uzun süredir vet's plus kullandık kusma yaşamadık ama istemeye istemeye yiyordu, farklılık olsun diye zoovital aldık onu da pek sevmedi zorla yediriyoruz ama sorun yaşamadık kusma konusunda.

Casperbeyy
Casperbeyy

3833

Biz gimcat kullanıyoruz ,ve hiç tüy kustuğunu görmedim çok şükür ki

KimJeongguk
KimJeongguk

122073

Yıllardır Gimcat kullanıyoruz biz hiç bir sıkıntı yaşamadık. O yüzden tavsiye ediyorum.

cat_expert
cat_expert

12742

Evet kusmanın arttığı dönemlerde günlüğe dönmemiz gerekir. Zaten malt üreticilerinin de genel kullanım önerisi tüy birikimi olduğu dönemelerde hergün tüy birikimi oluşmasını engellemeye yönelik normal kullanım için 2-3 günde bir kullanımı yönünde.

PofudukLeo
PofudukLeo

4426

Uzun tüylü olduğu ve mevsimsel olarak tüy dökümü de fazla olduğu için yeterli gelmiyor olabileceğini yazmış arkadaşlar. Haftada 3 gün 2 cm olarak kullandık. Her gün 2 cm olarak kullansak fazla mı gelir ? Öncelikle bu yolu deneyebiliriz. Verdiğiniz öneriler için de teşekkür ederim. Hepsini kaydettim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 265 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR