Sokak Kedilerini Sevmek

Arkadaşlar, merhaba. Sokakta beslediğim kedilerim var. Hepsi çocuğum gibi. Sürekli gelen kediler. Araya her gün 1-2 tane farklı karışıyor ama çoğunlukla aynı kedilerim. Kimisi nazlı. Arada hastalaniyorlar. Yeri geldi mi elimle bile beslediğim oluyor. Bir tanesi elimden yiyor hatta mama kabından bile yemiyor. Sorum şu; bu kedilerle ilgilenip seviyorum, besliyorum. Tirmaliyorlar da çoğu zaman. Evde kedilerjm var. Gelir gelmez ellerimi yıkıyorum, dezenfektan veya kolonya sıkıyorum. Üstüme temas ettiler ise üstümü değişiyorum. Kendi kedilerim için hala korkuyorum. Kedilerimin aşılarını da düzenli yaptırıyorum. Sokaktaki canlara da sırt dönemem asla. Onlar da her sabah her akşam beni bekliyorlar. Balkonun altında cama bakarak yolumu gözlüyorlar. Sokağın başından tanıyorlar beni. Tek ümitleri benim koskoca mahallede başka besleyen yok. Bu önlemler yeterli olur mu kedilerim için? Onlar için sürekli uykularim kaçıyor? Siz bu durumda neler yapıyorsunuz?

4 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Aynen sizin yaptığınız gibi yapıyorum, şimdiye kadar birsey olmadı..temizlik konusunda titiz olduğunuz sürece sorun görmüyorum ben..Ayrıca çok ağır grip geçiren sokak canına baktım sürekli ilaç verdim eve gelince üzerimi değişim ellerime eldiven kullandım..endişe etmeyin derim

selinay41
selinay41

16602

Ne kadar dikkat etsek de bi şekilde getiriyoruz eve bulaşıcı hastalıkları ben o yüzden evdeki kedilerim için ekstra bağışıklık güçlendirici kullanıyorum.

Superisi814
Superisi814

125092

Sizinkiler sokakta, benim sopalar tam kapımın önüne yigiliyorlar 😊
Benimki bir de sokağa çıkan bir kedi .
Sizin gibi yapıyorum sadece üstümü değiştirmem.
Sizden farklı olarak tek yaptığım mutamim balık yağı veriyorum arada..

Ben de vitamin kullaniyorum. Yine de onlar için endiseleniyorum. Umarım hiçbir zaman zarar görmezler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 166 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR