Kedimin Tüy Dökümü İçin Nasıl Beslemeliyim

Sueda1234
Sueda1234

4134 Puan

Kedimin tüy dökümü için hangi mamayı tercih etmeliyim hills tuna balıklı durduruyo azaltıyo dökülmeyi diyolar biz tavuklu kullanıyoruz aslı varmı eldivenle tarıyorum birsürü tüy dökülüyo üstüme sıvanıyo böyle tavsiye verirmisiniz

4 CEVAP

Minigimmm
Minigimmm

11838

her mama her kediye yaramıyor malesef ki, öncelikle kedinize yarayan mamayı bulmalisiniz ve evet tüy dökümü olan kedilere balikli mamalari tavsiye ediyorlar kediniz balik seviyorsa ne âla balikli mama kullanabilirsiniz. bunun dışında vitamin eklenmeli rutine. biyotin çinko zinc içerikli bir takviye tüy dökümünün önüne geçecektir.


şuan bizimde kullandığımız ve memnun kaldığım, kedimin traştan sonra sertleşmiş tüylerini yumuşacık yapan ve tüy dökümünü azaltan etkili olduğunu düşündüğüm bir takviye linki birakicam buraya ama sadece kliniklerde bulabilirsiniz. ben 160 tl ye aldim 30 tablet ama gunluk yarim tablet veriliyor ikiye bölünüyor yani 60 günlük bir takviye oluyor.


https://theravet.com.tr/skin/

bloodyluxury
bloodyluxury

1605

Merhabalar,


Şu sıralar tüy dökümü bizim oğlanda da arttı. Mevsim değişimlerinde paltosunu çıkarır, bu normal bir süreç. Tarama sıklığını arttırabilirsiniz.

Sueda1234
Sueda1234

4134

Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz

Sueda1234
Sueda1234

4134

Eldivenle tarıyorum o kadar tüy çıkıyoki siz neyle tarıyosunuz bazen acaba bu yoluyomuda bu kadar tüy çıkıyo diye düşünüyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 222 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR